Vakantiebewatering

Op vakantie gaan neemt altijd een zorg met zich mee, wie geeft thuis de planten water? Met de vakantiebewatering van Tuinartikeltotaal hoeft u zich daar voortaan geen zorgen meer om te maken. Deze vakantiebewateringsset zorgt ervoor dat u tot wel 36 potten met planten kunt aansluiten op 1 systeem.

Werking

In het waterreservoir bevindt zich een pomp die het water naar de druppelaars in de potten pompt, hierdoor krijgen de potten automatisch water. Door de transformator met tijdklok krijgen de planten elke dag 1 minuut water. De benodigde hoeveelheid water verschilt per plant, dus naar gelang de benodigde hoeveelheid kunt u meerdere druppelaars in 1 pot steken. Ook zijn er 3 soorten druppelaars die een verschillende hoeveelheid water doorgeven.

Contact met ons
Alles op het gebied van vakantiebewatering systemen kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

4 Item(s)

per pagina

4 Item(s)

per pagina