9.0 / 10
Talen Tools

Talen Tools

Talen Tools is een bekend familiebedrijf dat zich al jaren specialiseert in het produceren en leveren van tuingereedschap, snoeigereedschap, spaden, schoppen, sproeiers en werkhandschoenen. De producten worden niet rechtstreeks aan de consument geleverd, alleen aan DHZ-zaken, bouwmarkten, tuincentra en natuurlijk webshops zoals die van ons. Tuinartikel Totaal laat u graag kennismaken met het bijzonder uitgebreide assortiment van dit in Staphorst gevestigde merk.  

Filter

Producten 1-32 van 73

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. GAZONPRIKSANDALEN WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GAZONPRIKSANDALEN
  € 11,95
 2. TALEN TOOLS BLADGRIJPERS WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TALEN TOOLS BLADGRIJPERS
  € 6,50
 3. TALEN TOOLS GRASKANTSTEKER MET BUISSTEEL EN OPSTAP WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TALEN TOOLS GRASKANTSTEKER MET BUISSTEEL EN OPSTAP
  Regular Price € 45,00 Special Price € 25,99
 4. TALEN TOOLS GRONDWOELER WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TALEN TOOLS GRONDWOELER
  € 15,95
 5. TALEN TOOLS KRAANSTUK 1" WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TALEN TOOLS KRAANSTUK 1"
  € 1,49
 6. TALEN TOOLS MINI BEZEM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TALEN TOOLS MINI BEZEM
  € 7,99
Filter

Producten 1-32 van 73

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Talen Tools tuingereedschap

In het assortiment Talen Tools tuingereedschapkunt u terecht voor drukspuiten, snoeischaren, heggenscharen, bladgrijpers, bezems, tuinafvalzakken, zwerfvuilgrijpers, onkruidborstels, notenrapers, bollenplanters, grondwoelers, kantafstekers, bijlen, voetvegen, sneeuwruimers en nog veel meer. Met dit merk bent u bovendien verzekerd van een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Talen Tools heeft overigens ook een mooie collectie met kunststof tuingereedschap voor kinderen, zoals kinderkruiwagens, mini harken en mini scheppen. Zo kunnen de kleinsten ook op een veilige manier meehelpen in de tuin.

Kwaliteit van Talen Tools

Talen Tools levert eersteklas tuingereedschap voor elke tuin, en staat synoniem voor innovatie en kwaliteit. Zo zijn de houten producten voorzien van het FSC-keurmerk, wat aangeeft dat het hout afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos. Het bedrijf levert ook een zeer uitgebreid assortiment aan houten stelen voor tuingereedschap, welke in alle soorten en maten verkrijgbaar zijn. Deze houten stelen worden al sinds 1919 in de eigen werkplaats in Staphorst zelf geproduceerd. Dat gebeurt met behulp van de meest geavanceerde machines. Ieder exemplaar gaat door de vingers, zodat de kwaliteit van elke steel gegarandeerd is.