Tuinspots

Met behulp van de juiste tuinverlichting is het mogelijk uw tuin sfeervol te verlichten. Tuinspots zijn een grote aanrader. Dit type verlichting kan namelijk in iedere gewenste richting gericht worden waardoor specifieke elementen in uw tuin mooi verlicht kunnen worden. Dit geeft een uniek en sfeervol effect. 

Bij Tuinartikeltotaal bieden wij een uiteenlopend assortiment tuinspots. Van zeer grote en krachtige tuinspots tot kleine tuinspots die een minder krachtige lichtstraal hebben. De grondspots die u in de grond inbouwt kunnen een mooi effect geven aan uw tuinpad of veranda.  

Verken ons brede assortiment van tuinspots en gebruik de spots om uw tuin op unieke wijze te verlichten.

15 Item(s)

per pagina

15 Item(s)

per pagina

Tuinspots aansluiten

De tuinspots zijn eenvoudig aan te sluiten en te installeren. De meeste spots zijn voorzien van een spies waarmee de lamp eenvoudig in de aarde gestoken kan worden. U kunt de spots in iedere gewenste richting schijnen zodat de elementen in uw tuin op de gewenste manier verlicht kunnen worden.

Verschillende functies van tuinspots

Tuinspots kunnen op alle manier gebruikt worden die mogelijk zijn. Gebruik de tuinspots bijvoorbeeld om een pad in uw tuin aan te duiden, of om uw balkon te verlichten. Maar tuinspots kunnen ook specifieke accenten van uw huis benadrukken. Als u de spots dichter bij het huis plaatst en omhoog richt kan uw woning op unieke wijze belicht worden. Hierdoor kan uw woning er ‘s nachts totaal anders uitzien.