9.0 / 10

Tuinspots

Met behulp van de juiste tuinverlichting is het mogelijk uw tuin sfeervol te verlichten. Tuinspots zijn een grote aanrader. Dit type verlichting kan namelijk in iedere gewenste richting gericht worden waardoor specifieke elementen in uw tuin mooi verlicht kunnen worden. Bij Tuinartikeltotaal bieden wij een uiteenlopend assortiment tuinspots. Van zeer grote en krachtige tuinspots tot kleine tuinspots die een minder krachtige lichtstraal hebben. De grondspots die u in de grond inbouwt kunnen een mooi effect geven aan uw tuinpad of veranda.

Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online op Tuinartikeltotaal.nl. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

25 producten

 1. GARDEN LIGHTS ARIGO TUINSPOT   WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GARDEN LIGHTS ARIGO TUINSPOT
  Normale prijs € 74,95 Speciale prijs € 68,95
 2. LED STRALER OP SPIES 10W WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  LED STRALER OP SPIES 10W
  Normale prijs € 35,45 Speciale prijs € 28,95
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

25 producten

Verschillende modellen tuinspots

In ons assortiment bieden wij een zeer divers aanbod tuinspots van verschillende merken. Zo hebben wij spots met een strak en modern design welke tussen de planten in uw tuinperk geplaatst kunnen worden, maar ook tuinspots op een standaard welke u in de gewenste richting kunt schijnen. 

Functies van een tuinspot

Tuinspots is de ideale tuinverlichting om bepaalde elementen in de tuin uit te lichten. Gebruik de tuinspots bijvoorbeeld om een pad in uw tuin aan te duiden, of om uw balkon te verlichten. Maar tuinspots kunnen ook specifieke accenten van uw huis benadrukken. Als u de spots dichter bij het huis plaatst en omhoog richt kan uw woning op unieke wijze belicht worden. Hierdoor kan uw woning er ‘s nachts totaal anders uitzien.

Tuinspots aansluiten

De tuinspots zijn eenvoudig aan te sluiten en te installeren. De meeste spots zijn voorzien van een spies waarmee de lamp eenvoudig in de aarde gestoken kan worden. U kunt de spots in iedere gewenste richting schijnen zodat de elementen in uw tuin op de gewenste manier verlicht kunnen worden.

Tuinspots bestellen

Bij Tuinartikel Totaal bestelt u gemakkelijk, snel en veilig diverse tuinspots. Voor iedere tuin hebben wij een geschikte spot in het assortiment. Wij bezorgen uw bestelling op het door u opgegeven afleveradres in Nederland. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer advies? Neem dan gerust contact met ons op.