9.0 / 10
Happy Cocooning

Happy Cocooning

Happy Cocooning staat voor genieten in de ruimste zin van het woord! Met het uitblinkende assoritment vuurtafels staat Happy Cocooning aan de top van de terrasverwarmers. Stevige vuurtafels van zeer goede kwalitiet staan garant voor veel plezier op uw terras of lounge hoek. Door de gasgestookte vuurtafels van Happy Cocooning kunt u genieten van een authentiek vuurtje zonder de vervelende rookontwikkeling of rondspattende vonken.

Happy Cocooning staat voor genieten in de ruimste zin van het woord!

De vuurtafels van dit merk, die verkocht worden onder de naam Cocoon Tables, hebben gezorgd voor een revolutie op het gebied van terrasverwarming en zijn al sinds 2008 onverminderd populair. Happy Cocooning vuurtafels zijn gasgestookt, waardoor u kunt genieten van een authentiek vuurtje zonder de vervelende rookontwikkeling of rondspattende vonken. Neem een kijkje in het assortiment!

Het complete assortiment Happy Cocooning vuurtafels is bij Tuinartikel Totaal te bestellen en wordt binnen een aantal werkdagen bij u thuis afgeleverd.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

46 producten

  1. HAPPY COCOONING WIJNKOELER  WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
    HAPPY COCOONING WIJNKOELER
    € 59,00
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

46 producten

Happy Cocooning vuurtafels

Happy Cocooning biedt u een schitterend assortiment met stevige vuurtafels van een zeer goede kwaliteit, welke garant staan voor veel plezier op uw terras of lounge hoek. Happy Cocooning vuurtafels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan uitvoeringen. Of u nu de voorkeur geeft aan ronde, organische vormen of juist wil gaan voor een strak, modern design, er is voor ieder wat wils te vinden. Met de inbouw branders is het overigens ook mogelijk om een gewone tafel tot vuurtafel om te toveren. Bovendien kunnen de vuurtafels met de optionele grillplaat ook als barbecue worden gebruikt! Happy Cocooning biedt daarnaast nog meer accessoires voor haar vuurtafels. Denk bijvoorbeeld aan een glazen ombouw, een beschermhoes en een beschermprofiel voor de gasslang. Veiligheid gaat tenslotte voor alles! Verder zijn er ook bijpassende Cocoon Table deksels, side tables, wijnkoelers en andere accessoires verkrijgbaar. Het complete assortiment Happy Cocooning vuurtafels is eenvoudig en snel bij Tuinartikel Totaal te bestellen, en uw order wordt binnen enkele werkdagen bij u thuis afgeleverd.