BBQ Gereedschap

Met het juiste barbecue gereedschap maakt u het barbecueën gemakkelijker en veiliger. Om meteen het belangrijkste barbecue gereedschap in huis te halen, hebben wij diverse gereedschapset in ons assortiment. Deze sets bevatten over het algemeen altijd een spatel, tang en barbecue vork. Met onze barbecue gereedschap gaat u als een echte professional aan de slag. 

Bekijk ons assortiment en bestel uw favoriete barbecue gereedschap eenvoudig en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl. 

Filter

27 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. FIRE UP BBQ QUICK STARTER WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  FIRE UP BBQ QUICK STARTER
  € 10,99
 2. Fire Up BBQ set 3 delig
  FIRE UP BBQ SET 3 DELIG
  Regular Price € 2,99 Special Price € 1,99
 3. GRILL GURU BEAR CLAWS WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GRILL GURU BEAR CLAWS
  € 12,95
 4. THE BASTARD BARBECUE TANG WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  THE BASTARD BARBECUE TANG
  € 10,95
 5. THE BASTARD PIZZA CUTTER WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  THE BASTARD PIZZA CUTTER
  € 19,95
Filter

27 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onmisbaar barbecue gereedschap 

Barbecue gereedschap is onmisbaar bij een avondje barbecueën. Door het juiste barbecue gereedschap te gebruiken, bevordert u niet alleen de veiligheid maar ook het barbecue plezier wordt hiermee vergroot. BBQ gereedschap is keukengerei waarmee u efficiënt uw vlees, vis of andere barbecue gerechten kunt grillen. Denk hierbij aan vleestangen, spatels maar ook thermometers om de temperatuur van uw gerechten te meten. 

Wij hebben onder andere BBQ gereedschap van Garden Grill, Patton en Fire-up in ons assortiment. Het gereedschap staat garant voor hoogwaardig kwaliteit en zijn een waardevolle toevoeging voor iedere barbecue. Het bereiden, omdraaien, grillen en roosteren van uw barbecue gerechten wordt een stuk makkelijk. 

Barbecue gereedschap online kopen

Bij Tuinartikel Totaal vindt u een brede selectie van barbecue accessoires. Wij hebben het beste barbecue gereedschap voor uw geselecteerd. Uw favoriete producten bestelt u eenvoudig, veilig en snel bij ons online. Voor meer vragen of advies, neem dan gerust contact met ons op.