8.9 / 10

Beregening

Bij Tuinartikel Totaal vindt u alle benodigdheden voor een goede bewatering van uw planten, bloemen, struiken en bomen. Zowel vakantiebewatering als automatische bewatering. Bestel uw favoriete producten voor de beregening van uw tuin gemakkelijk online op Tuinartikel Totaal.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
10 producten
 1. GARDENA BROES MET VERLENGSTUK WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GARDENA BROES MET VERLENGSTUK
  Regular Price € 21,99 Special Price € 18,95
 2. TALEN TOOLS STARTERSET WATER 4 DELIG WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TALEN TOOLS STARTERSET WATER 4 DELIG
  Regular Price € 8,99 Special Price € 5,99
 3. TALEN TOOLS TUINSLANG 15 METER 1/2" WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TALEN TOOLS TUINSLANG 15 METER 1/2"
  Regular Price € 17,50 Special Price € 14,50
 4. TALEN TOOLS TUINSPUIT MET WATERSTOP WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TALEN TOOLS TUINSPUIT MET WATERSTOP
  Regular Price € 5,49 Special Price € 3,49
 5. Waterboxx Plant Cocoon: druppelsysteem, automatische bewatering van planten, planten water geven
  Waterboxx® Plant Cocoon - Druppelsysteem voor automatische bewatering van planten
  Regular Price € 29,95 Special Price € 19,99
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
10 producten

Geniet langer van uw tuin door deze zo nu en dan te beregenen. Bij Tuinartikel Totaal vindt u alle benodigdheden voor een goede bewatering van uw planten en struiken. Beregening voor grote en kleine tuinen. Ook voor als u op vakantie gaat en ernaar verlangt om bij terugkomst een groene tuin in volle bloei aan te treffen.

Welk beregeningsysteem heeft u nodig?

Dat is aan u! Geeft u uw planten liever met de hand water? Dan is tuinslang met een geschikte sproeikop voldoende. U sluit de tuinslag eenvoudig aan op de waterkraan, zet de sproeikop op de tuinslang en u kunt gemakkelijk uw planten water geven. Voor grotere tuinen kunt u onze sproeiers eenvoudig installeren. Binnen assortiment vindt u de volgende sproeiers:

Met een besproeiingscomputer wordt het besproeien van uw tuin nog gemakkelijker. De besproeiingscomputer van Gardena stuurt de besproeiing betrouwbaar in. Het instellen en wijzigen van de beregening doet u eenvoudig zelf. Sluit de besproeiingscomputer gemakkelijk aan op de kraan en u heeft er geen omkijken meer naar. Wilt u gebruik maken van grondwater om water te geven? Dit is geen probleem, ook beregeningspompen behoren tot het assortiment.

Bestel uw beregeningsysteem eenvoudig en vertrouwd online bij Tuinartikelentotaal.nl. Advies nog? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Gratis bewatering adviesgids

Heeft u de gratis (online) Bewatering Adviesgids van Tuinartikel Totaal al ontvangen? Hierin geven we u tips & advies over het kiezen van de juiste bewatering voor uw tuin én over de toepassing. 

Ontvang nu


Populair in categorie Beregening

Bestel uw favoriete producten voor beregening nu eenvoudig online bij Tuinartikel Totaal!