Beregening

Bij Tuinartikeltotaal kunt u terecht voor een ruim assortiment met alles voor de beregening van uw tuin. Om het hele jaar door te kunnen genieten van een mooie tuin, dient u zo nu en dan uw tuin te beregenen. In droge periodes dient u uw planten, bomen en gazon extra water te geven om ze in goede conditie en mooi groen te houden. Alle benodigdheden voor een goede bewatering van de planten vindt u in onze shop.

Beregening voor een grote of kleine tuin nodig? Bij ons bestelt u alle soorten tuinberegening eenvoudig en veilig online. 

Items 1 to 24 of 168 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Items 1 to 24 of 168 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Welk beregeningsysteem heeft u nodig?

Dat is aan u! Geeft u uw planten liever met de hand water? Dan is tuinslang met een geschikte sproeikop voldoende. U sluit de tuinslag eenvoudig aan op de waterkraan, zet de sproeikop op de tuinslang en u kunt gemakkelijk uw planten water geven. Voor grotere tuinen kunt u onze sproeiers eenvoudig installeren. Binnen assortiment vindt u de volgende sproeiers:

Met een besproeiingscomputer wordt het besproeien van uw tuin nog gemakkelijker. De besproeiingscomputer van Gardena stuurt de besproeiing betrouwbaar in. Het instellen en wijzigen van de beregening doet u eenvoudig zelf. Sluit de besproeiingscomputer gemakkelijk aan op de kraan en u heeft er geen omkijken meer naar. Wilt u gebruik maken van grondwater om water te geven? Dit is geen probleem, ook beregeningspompen behoren tot het assortiment.

Tuinberegening kopen

Alles voor de beregening van uw tuin bestelt u eenvoudig en veilig bij ons online. Ook voor overige artikelen voor de tuin bezorgen wij op ieder gewenst adres in Nederland. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!