8.9 / 10

Tuinverlichting

Tuinverlichting is niet alleen praktisch, maar brengt uw tuin ook 's avonds tot leven. Met de juiste belichting maakt u uw tuin helemaal totaal. Bestel uw favoriete buitenverlichting eenvoudig en veilig online bij Tuinartikel Totaal. 

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

148 producten

 1. SMOOZ LED BALL 50
WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  SMOOZ BALL 50
  € 139,50
 2. SMOOZ LED BALL 40
WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  SMOOZ BALL 40
  € 112,50
 3. SMOOZ LED BALL 30
WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  SMOOZ BALL 30
  € 84,95
 4. SMOOZ MUSIC CUBE 15 TAFELLAMP
WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  SMOOZ CUBE 15 TAFELLAMP
  € 58,95
 5. SMOOZ MUSIC DISC TAFELLAMP
WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  SMOOZ MUSIC DISC TAFELLAMP
  € 34,95
 6. SMOOZ MUSIC ORB TAFELLAMP
WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  SMOOZ MUSIC ORB TAFELLAMP
  € 36,50
 7. SMOOZ TUBE TAFELLAMP WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  SMOOZ TUBE TAFELLAMP
  € 30,95
 8. SMOOZ BAR TAFELLAMP WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  SMOOZ BAR TAFELLAMP
  € 30,95
 9. SMOOZ BEAN TAFELLAMP ZWART WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  SMOOZ BEAN TAFELLAMP ZWART
  Normale prijs € 33,50 Speciale prijs € 27,95
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

148 producten

Bij Tuinartikel Totaal vindt u een breed assortiment aan tuinverlichting. Tuinverlichting is niet alleen praktisch, maar brengt uw tuin ook 's avonds tot leven; het creëert een sfeervolle ambiance. Zo kunt u langer genieten van het buitenleven met vrienden en familie in een sfeervolle tuin. Met de juiste belichting maakt u uw tuin helemaal totaal. 

Het juiste licht voor uw tuin

Voordat u tuinverlichting aanschaft is het aan te raden dat u eerst een plan maakt. Wat wordt de functie van de verlichting in uw tuin?

 • Gaat u voor functionele verlichting. Door bijvoorbeeld het uitlichten van uw tuinpad, dan kunt u kiezen voor bijvoorbeeld inbouw grondspots of staande lampen. Wanneer u de schuurdeur of buitendeur wilt verlichting kunt u kiezen voor een stijlvolle buitenlamp met of zonder sensor.
 • Daarnaast is er accent verlichting. Denk hierbij aan het verlichten van bepaalde gedeeltes van uw tuin. Zo kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld een boom, vijver of waterornament uit te lichten met een mooie tuinspot.
 • Als laatste is er sfeerverlichting. Dit zijn de plekken de plekken in uw tuin die nog een klein lichtpuntje verdienen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om hier een mooie sfeervolle combinatie van te maken. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos.

Type buitenverlichting

Nadat u de functie van uw verlichting heeft bepaald kunt u een keuze maken uit het type verlichting dat u graag in uw tuin wilt hebben. U kunt kiezen voor bovengrondse tuinverlichting, buitenwandlampen of (inbouw) spots.

Stroomvoorziening

Naast de verschillende type buitenverlichting kunt u ook nog een keuze maken in het type stroomvoorziening. Buitenverlichting op zonne-energie, ook wel solar verlichting genoemd, is afgelopen jaren in populariteit toegenomen. Het is een moderne manier om uw tuin te verlichten. Het is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook voor uw portemonnee. Doordat er geen elektriciteitsdraden aan te pas komen, is de tuinverlichting op zonne-energie gemakkelijk te bevestigen.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor 12volt (laagspanning). Deze lampen zijn met name geschikt voor sfeerverlichting omdat ze een wat zwakkere lichtintensiteit. De draden van deze lampen hoeft u niet heel diep in de grond te steken. Let hierbij wel op dat u de draden niet raakt wanneer u uw tuin zomer klaar aan het maken bent.  

De laatste optie is 230volt (netspanning). U kunt deze lampen gelijk aansluiten op het stroomnet. Let op: U bent verplicht om deze kabels minimaal een halve meter in te graven. Lampen die op 230volt aangesloten worden hebben vaak een hoge lichtintensiteit en zijn daardoor vaak  geschikt om grote oppervlaktes te verlichten.

Tuinverlichting accessoires

Naast een breed scala aan buiten en tuinverlichting hebben we ook een groot assortiment aan accessoires. U kunt bij ons terecht voor onder andere reservelampen, laagspanningskabels en transformators.

Heeft u toch moeite met het vinden van de juiste buitenverlichting? Hier vindt u een stappenplan voor het zelf aanleggen van 12 volt tuinverlichting mét video.

Uiteraard bent u ook altijd welkom om contact met ons op te nemen. Wij adviseren u graag. 

Tuinverlichting kopen

Bij Tuinartikel Totaal vindt u vele soorten tuinverlichting, zoals tuinspots, inbouw grondspots, buitenwandlampen, staande buitenlampen en 12 volt tuinverlichting. Bestel uw favoriete tuinverlichting eenvoudig en veilig online bij Tuinartikel Totaal.