Tuinverlichting

Tuinverlichting is niet alleen praktrisch, maar brengt ook een stukje sfeer in uw tuin. Bij Tuinartikel Totaal vindt u een breed assortiment met verlichting voor uw tuinpad, terras of voor aan de buitenmuur. Door buitenverlichting in de tuin aan te brengen, kunt u op warme zomeravonden langer buiten genieten. Sfeer van verlichting speelt binnenshuis een belangrijke rol, maar door onze brede keuze aan modellen en verschillende varianten aan buitenverlichting creëert u deze sfeer ook buitenshuis.

Bestel uw favoriete tuinverlichting veilig online op Tuinartikeltotaal.nl. Eenvoudig besteld, snel geleverd!

Items 1 to 24 of 273 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Items 1 to 24 of 273 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bijzondere elementen aanlichten met tuinspots

Tuinspots zijn een mooie manier om bepaalde gedeeltes van uw tuin te verlichten. Richt de tuinspots bijvoorbeeld op de muur, boom of vijver. Voordat u de tuinspots aanschaft, raden wij aan om eerst goed te kijken waar u de tuinspots wilt plaatsen. U heeft dan een goede indicatie hoeveel spots u denkt nodig te hebben. De naam inbouw grondspots zegt het eigenlijk al, spots die u in de grond kunt plaatsen. Verlicht het looppad of oprit met de unieke inbouw grondspots.  

Stijlvolle buitenwandlampen

De buitenwandlampen zijn geschikt om aan uw buitenmuur, schutting of schuur te bevestigen. Schakel ze aan met de een tijdschakelaar en uw buitenwandlamp gaat 's avonds zelf aan. Ook als niet thuis bent. Wilt u niet dat de buitenlamp continue brandt? Ga dan voor een buitenlamp met sensor. De buitenlamp gaat dan alleen aan als iemand passeert. 

Buitenverlichting op zonne-energie

De buitenverlichting op zonne-energie, ookwel solar buitenverlichting genoemd, is afgelopen jaren in populariteit toegenomen. Het is een moderne manier om uw tuin te verlichten. De verlichting werkt op zonne-energie. Niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Doordat er geen elektriciteitsdraden aan te pas komen, is de tuinverlichting op zonne-energie gemakkelijk te bevestigen. 

Tuinverlichting staand

Staande tuinverlichting is perfect voor het verlichten van een tuinpad, oprit of terras. Naast dat het functioneel is, brengen staande buitenlampen ook sfeer aan uw tuin. In ons assortiment vindt u voornamelijk moderne staande buitenlampen die geschikt zijn voor iedere tuin. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en in verschillende hoogtes. 

Tuinverlichting kopen

Bij Tuinartikeltotaal kunt u verschillende soorten tuinverlichting kopen. Alle buitenlampen zijn geschikt tegen vocht en kunnen het gehele jaar buiten staan of hangen. Tuinverlichting koopt u gemakkelijk online op Tuinartikeltotaal.nl. Voor iedere tuin of terras is er geschikte tuinverlichting. Heeft u toch moeite met het vinden van de juiste buitenverlichting? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.