9.0 / 10

Tuinverlichting

Tuinverlichting is niet alleen praktrisch, maar brengt ook een stukje sfeer in uw tuin. Zo kunt u langer genieten van het buitenleven met vrienden en familie. Met de juiste verlichting is uw tuin helemaal af. Bestel uw favoriete tuinverlichting op Tuinartikeltotaal.nl. 

Filter

Producten 1-32 van 187

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. AK-1 GIETMOFPAKKET WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  AK-1 GIETMOFPAKKET
  € 19,95
 2. DESIGN HALOGEEN STRALER HL128W WWW>TUINARTIKELTOTAAL.NL
  DESIGN HALOGEEN STRALER HL128W WIT
  Regular Price € 12,95 Special Price € 10,95
 3. DESIGN HALOGEEN STRALER MET BEWEGINGSMELDER WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  DESIGN HALOGEEN STRALER MET BEWEGINGSMELDER ES128W
  Regular Price € 19,95 Special Price € 17,95
 4. WANDLAMP LED SOLAR WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  ELRO WANDLAMP LED SOLAR
  € 26,95
 5. GARDEN LIGHTS ARIGO TUINSPOT   WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GARDEN LIGHTS ARIGO TUINSPOT
  Regular Price € 74,95 Special Price € 68,95
 6. GARDEN LIGHTS ASTRUM INBOUWSPOT BLAUWE LED WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GARDEN LIGHTS ASTRUM INBOUWSPOT BLAUWE LED
  Regular Price € 16,95 Special Price € 9,99
Filter

Producten 1-32 van 187

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het juiste licht voor uw tuin

Voordat u tuinverlichting aanschaft is het aan te raden dat u eerst een plan maakt. Wat wordt de functie van de verlichting in uw tuin?

 • Gaat u voor functionele verlichting. Door bijvoorbeeld het uitlichten van uw tuinpad, dan kunt u kiezen voor bijvoorbeeld inbouw grondspots of staande lampen. Wanneer u de schuurdeur of buitendeur wilt verlichting kunt u kiezen voor een stijlvolle buitenlamp met of zonder sensor.
 • Daarnaast is er accent verlichting. Denk hierbij aan het verlichten van bepaalde gedeeltes van uw tuin. Zo kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld een boom, vijver of waterornament uit te lichten met een mooie tuinspot.
 • Als laatste is er sfeerverlichting. Dit zijn de plekken de plekken in uw tuin die nog een klein lichtpuntje verdienen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om hier een mooie sfeervolle combinatie van te maken. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos.

Type buitenverlichting.

Nadat u de functie van uw verlichting heeft bepaald kunt u een keuze maken uit het type verlichting dat u graag in uw tuin wilt hebben. U kunt kiezen voor bovengrondse tuinverlichting, buitenwandlampen of (inbouw) spots.

Stroomvoorziening

Naast de verschillende type buitenverlichting kunt u ook nog een keuze maken in het type stroomvoorziening. Buitenverlichting op zonne-energie, ook wel solar verlichting genoemd, is afgelopen jaren in populariteit toegenomen. Het is een moderne manier om uw tuin te verlichten. Het is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook voor uw portemonnee. Doordat er geen elektriciteitsdraden aan te pas komen, is de tuinverlichting op zonne-energie gemakkelijk te bevestigen.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor 12volt (laagspanning). Deze lampen zijn met name geschikt voor sfeerverlichting omdat ze een wat zwakkere lichtintensiteit. De draden van deze lampen hoeft u niet heel diep in de grond te steken. Let hierbij wel op dat u de draden niet raakt wanneer u uw tuin zomer klaar aan het maken bent.  

De laatste optie is 230volt (netspanning). U kunt deze lampen gelijk aansluiten op het stroomnet. Let op: U bent verplicht om deze kabels minimaal een halve meter in te graven. Lampen die op 230volt aangesloten worden hebben vaak een hoge lichtintensiteit en zijn daardoor vaak  geschikt om grote oppervlaktes te verlichten.

Tuinverlichting accessoires

Naast een breed scala aan buiten en tuinverlichting hebben we ook een groot assortiment aan accessoires. U kunt bij ons terecht voor onder andere reservelampen, laagspanningskabels en transformators.

Heeft u toch moeite met het vinden van de juiste buitenverlichting? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.