Waterornamenten

Steeds meer mensen ervaren tegenwoordig de rust die stromend water geeft. Om niet meteen aan een vijver in de tuin te denken zijn waterornamenten hier uitstekend geschikt voor. Met het zacht stromende water op de achtergrond komt u helemaal tot rust.  Op de website van Tuinartikel Totaal vindt u de mooiste waterornamenten. Of u nu op zoek bent naar een klein of groot waterornament, een vrijstaand model of een wandfontein.

Bestel uw favoriete waterornament eenvoudig en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl. 

Items 1 to 24 of 55 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Items 1 to 24 of 55 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Waterornamenten voor de tuin

Tuinartikel Totaal heeft een breed assortiment met diverse waterornamenten voor de tuin. Van moderne tot aan klassieke waterornamenten en van kunststof tot aan natuursteen waterornamenten. Met een waterornament creëert u een gezellige sfeer in de tuin. De waterornamenten worden altijd compleet geleverd, inclusief pomp en verlichting, indien de waterornamenten met verlichting geproduceerd worden. Op een enkel model na zijn alle waterornamenten 'plug & play', dit houdt in dat er bij het ornament zelf een waterreservoir zit waar het water in opgevangen wordt en weer wordt rondgepompt. 

De kunststof waterornamenten zijn geproduceerd van Polyresin, dit is een hars samenstelling welke door de wijze van verwerken zeer krachtig en bovendien waterdicht is. Doordat het materiaal in elke vorm denkbaar te verwerken is en bovendien licht van gewicht is, is het bijzonder geschikt om waterornamenten van te maken.

Onderhoud waterornamenten

Ieder waterornament is weerbestendig. Wij raden wel aan om het ornament goed te onderhouden en rekening te houden met bepaalde weersinvloeden. Het is aanbevolen om de waterornamenten in de winter af te tappen en droog en vorstvrij op te slaan. U houdt hiermee uw waterornament in optimale conditie voor het volgende jaar. Alles voor de waterornamenten onderhoud bestelt u gemakkelijk online bij Tuinartikel Totaal.