Waterornamenten

Steeds meer mensen ervaren tegenwoordig de rust die stromend water geeft. Om niet meteen aan een vijver in de tuin te denken zijn waterornamenten hier uitstekend geschikt voor. Op de website van Tuinartikel Totaal vindt u de mooiste waterornamenten. Of u nu op zoek bent naar een klein of groot waterornament, een vrijstaand model of een wandfontein.

Items 1 to 20 of 55 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Items 1 to 20 of 55 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Verschillende waterornamenten

Moderne of klassieke waterornamenten, kunststof of natuursteen, u kunt voor alle soorten waterornamenten bij Tuinartikel Totaal terecht. De waterornamenten worden altijd compleet geleverd, inclusief pomp en verlichting, indien de waterornamenten met verlichting geproduceerd worden. Op een enkel model na zijn alle waterornamenten 'plug & play', dit houdt in dat er bij het ornament zelf een waterreservoir zit waar het water in opgevangen wordt en weer wordt rondgepompt.

De kunststof waterornamenten zijn geproduceerd van Polyresin, dit is een hars samenstelling welke door de wijze van verwerken zeer krachtig is en bovendien waterdicht. Doordat het materiaal in elke vorm denkbaar te verwerken is en bovendien licht van gewicht is, is het bijzonder geschikt om waterornamenten van te maken.

Onderhoud waterornamenten

Het is aanbevolen om de waterornamenten in de winter af te tappen en droog en vorstvrij op te slaan, hierdoor houdt u uw waterornament in optimale conditie voor het volgende jaar. U kunt bij Tuinartikel Totaal ook terecht voor de geschikte onderhoudsmiddelen voor uw waterornament.