8.9 / 10

Waterornamenten Natuursteen

Natuursteen waterornamenten zijn gemaakt van verschillende soorten natuursteen. Voor veel mensen spreekt het robuuste materiaal van natuursteen aan bij het gebruik van een waterornament in de tuin. Er zijn met natuursteen veel verschillende modellen te creëren, elk met een eigen uiterlijk. Hierdoor ontstaat een mooi levendig waterornament waar u jaren plezier van zult hebben.

Bestel uw favoriete waterornament eenvoudig online op Tuinartikeltotaal.nl. Wij bezorgen op ieder gewenst afleveradres in Nederland. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 producten

 1. WATERORNAMENT LAS PALMAS WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WATERORNAMENT LAS PALMAS
  € 229,00
 2. WATERORNAMENT TARANTO WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WATERORNAMENT TARANTO
  € 165,00
 3. WATERORNAMENT MODENA WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WATERORNAMENT MODENA
  € 199,00
 4. WATERORNAMENT SIENA WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WATERORNAMENT SIENA
  € 269,00
 5. WATERORNAMENT KOZANI WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WATERORNAMENT KOZANI
  € 199,00
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 producten

Natuursteen waterornament

Een waterornament van natuursteen plaatst u in uw tuin of op het balkon. Natuursteen oogt natuurlijk en staat prachtig op uw balkon. Het is een echte eyecatcher. Onze natuursteen waterornamenten zijn gemaakt van 100% natuursteen. De waterornamenten zijn zwaar van gewicht waardoor ze stevig staan en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Bovendien zijn natuursteen waterornamenten onderhoudsarm. In de winter kunt u uw waterornament op zijn plaats laten staan. 

Waterornament van natuursteen kopen

Bij Tuinartikel Totaal vindt u diverse soorte natuursteen waterornamenten. Van modern tot aan klassiek. Geef het waterornament een plekje in de buurt van uw vijver, tussen uw planten of op het terras. Het geeft een elegante en sfeervolle uitstraling. U zult er jarenlang plezier van hebben. Bestel uw favoriete waterornament eenvoudig, voordelig en snel bij ons online. Liever een waterornament van kunststof of met verlichting? Bekijk ons complete aanbod waterornamenten