8.9 / 10

Bewatering

Bij Tuinartikel Totaal vindt u diverse bewateringsproducten voor uw bloemen, planten en bomen. Zo voorkomt u uitdroging of overbewatering van uw planten. Bestel uw favoriete bewateringsproducten eenvoudig en veilig online bij Tuinartikel Totaal. 

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
6 producten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
6 producten

De bewatering van planten is niet altijd even gemakkelijk. Soms wordt er te veel water gegeven en is er sprake van overbewatering. En soms wordt er juist te weinig water gegeven en is er sprake van uitdroging. Beide gevallen zijn erg schadelijk voor de plant. Geef planten daarom eenvoudig en effectief water met deze bewateringsproducten. Zo krijgen ze de juiste hoeveelheid water toegediend en kunt u genieten van gezonde planten in volle bloei. 

Bewatering van uw planten

Bij Tuinartikel Totaal vindt u diverse bewateringsproducten voor uw bloemen, planten en bomen. De juiste hoeveelheid water toedienen aan uw planten is cruciaal om uitdroging of overbewatering te voorkomen. Verzorg uw tuin daarom goed met de bewateringsproducten van Tuinartikel Totaal. 

Welke soort bewatering heb ik nodig?

In ons assortiment hebben we diverse bewateringsproducten. Zo hebben we producten met innovatieve en automatische bewateteringsmethoden, maar ook producten waarbij u zelf kan kiezen welke hoeveelheid water u toedient. 

De soorten bewateringsproducten in ons assortiment zijn:

Vakantiebewatering

Met vakantiebewatering krijgen uw planten automatisch water toegediend. Zo gaat voorziet het Neptunus Plantenbewateringssysteem uw planten in optimale omstandigheden tot wel 6 weken van water. Ook handig voor als u uw planten wel eens water vergeet te geven.

Plantenspuiten

Plantenspuiten hebben meerdere toepassingen. U kunt de planten er water mee geven, maar u kunt ook ongedierte bestrijden en onkruid verdelgen. Met plantenspuiten kunt u uw planten goed beschermen en verzorgen. 

Jonge aanplant

Jonge aanplant is een aparte categorie binnen ons assortiment, omdat jonge aanplant vaak wat kwetsbaarder is en daarom de juiste verzorging nodig heeft. De producten binnen ons assortiment zorgen ervoor dat jonge aanplant de exacte benodigde hoeveelheid water krijgt toegediend. 

Bewateringsproducten kopen

Bestel uw favoriete bewateringsproducten gemakkelijk online op Tuinartikeltotaal.nl. Eenvoudig besteld, snel geleverd.