8.9 / 10

Kamado barbecue

Een Kamado barbecue is niet zomaar een houtskoolbarbecue. Het is een hoogwaardige keramische barbecue en een echte eye-catcher in uw tuin. Bestel uw favoriete kamado barbecue eenvoudig en veilig online bij Tuinartikel Totaal. 

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
9 producten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
9 producten

Een Kamado barbecue is niet zomaar een houtskoolbarbecue. Deze keramische barbecue is een echte blikvanger in uw tuin en is natuurlijk niet meer weg te denken uit de tuinen van echte barbecue fanaten. Tuinartikel Totaal biedt u een ruim assortiment met diverse hoogwaardige keramische barbecues.

De Kamado barbecue

De populaire Kamado barbecue, ook wel bekend als de keramische barbecue. U kunt er bijna niet meer om heen. De Kamado barbecue wint veel populariteit als het gaat om outdoor cooking op dit moment. De mogelijkheden met deze barbecue zijn dan ook ongekend. U kunt onder andere grillen, slow cooking, smoken, warm roken. Maar u kunt ook pizza’s en brood bakken met deze prachtige barbecue. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Waar is de Kamado barbecue van gemaakt?

Doordat de Kamado barbecue is gemaakt van keramiek wordt de warmte van de kolen ontzettend lang vastgehouden. Met de luchtschuif aan de onderzijde of de regelaar aan de bovenzijde is het eenvoudig om de temperatuur te regelen van de Kamado. Hele hoge temperaturen of juist lage temperaturen zijn goed te regelen en zijn lang constant.

Kamado barbecue brandstof

De Kamado barbecue is een echte houtskoolbarbecue. Voor onze prachtige exemplaren wilt u natuurlijk alleen maar de allerbeste houtskool gebruiken. Het wordt dan ook ten strengste afgeraden om briketten te gebruiken voor uw keramische barbecue. U kunt het beste ook geen gebruik maken van paraffine of kerosine houdende aanmaakblokjes.

Kamado accessoires

Voor de Kamado barbecues zijn er specifieke accessoires te verkrijgen die het gebruik van de Kamado barbecue vereenvoudigen. Denk hierbij aan speciale haken om de roosters eraf te halen en kolen bij te kunnen vullen, tot pizzastenen en borstels.

Bij Tuinartikel Totaal bestelt u gemakkelijk en snel uw favoriete Kamado barbecue online.  Heeft u een vraag over een van onze prachtige keramische barbecues? Neem dan gerust contact met ons. Wij helpen u graag.