Kamado barbecue

Een kamado barbecue is niet zomaar een barbecue. De kamado barbecues zijn een sierraad voor in de tuin of op het terras.De heerlijkste bbq gerechten kunnen gemaakt worden met behulp van een kamado barbecue, de lekkerste stukken vlees, of gevogelte, maar niet te vergeten een lekker gerookt visje zijn eenvoudig te bereiden op de kamado. Uiteraard zijn de mogelijkheden bijna grenzeloos en kan er veel meer gemaakt worden op een kamado barbecue, zoals een pizza, stoofpotje, brood en ga zo maar door.

Bekijk hieronder de kamado barbecues uit het assortiment van Tuinartikel Totaal.nl en bestel eenvoudig, veilig en snel online!

11 Item(s)

per pagina

11 Item(s)

per pagina

Mogelijkheden Kamado barbecue

Met de Kamado barbecues zijn er ontzettend veel mogelijkheden om uw bbq gerecht te maken. 'Hot & Fast', of 'Low & Slow', het roken van vlees of vis tot het bereiden van een pizza of brood. Doordat de kamado barbecue is gemaakt van keramiek wordt de warmte van de kolen ontzettend lang vastgehouden. Met de luchtschuif aan de onderzijde of de regelaar aan de bovenzijde is het eenvoudig om de temperatuur te regelen van de Kamado. Hele hoge temperaturen of juist lage temperaturen zijn goed te regelen en zijn lang constant.

Kamado accessoires

Voor de Kamado barbecues zijn er specifieke accessoires te verkrijgen die het gebruik van de Kamado barbecue vereenvoudigen.Denk hierbij aan speciale haken om de roosters eraf te halen en kolen bij te kunnen vullen, tot pizzastenen en borstels. Bekijk de Kamado accessoires hier.

Vergeet bij de aankoop van uw Kamado barbecue niet om houtskool, rookhout en barbecuesaus te bestellen. Op deze manier heeft u gelijk alles in huis om er een geslaagd BBQ feest van te maken.

Kamado barbecue online bestellen

BIj Tuinartikel Totaal bestelt u gemakkelijk en snel uw favoriete Kamado barbecue online. Het gemak aan online bestellen is dat u de deur niet uit hoeft, want wij bezorgen uw bestelling gewoon bij u thuis. De nieuwste modellen barbecues vindt u bij ons in het assortiment. Bekijk ons assortiment en bestel veilig bij ons online. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer advies over één van onze barbecues? Neem dan gerust contact met ons op via 0161-851529 of info@tuinartikeltotaal.nl