Onkruidbestrijding & terrasreiniger

TuinartikelTotaal beschikt over een aantal zeer geschikte producten om uw tuin onkruidvrij te krijgen en uw bestrating weer vrij van groene aanslag te krijgen.

Onkruidbestrijding en terrasreinigers van Ecostyle zijn producten die zeer effectief werken en toch volledig biologisch afbreekbaar zijn, hierdoor zijn ze niet schadelijk voor het milieu.

Onkruidbestrijding

Iedereen wil natuurlijk een mooie tuin zonder al dat vervelende onkruid wat tussen de beplanting groeit en in de bestrating omhoog komt. Met de onkruidbestrijders van Ecostyle, de Ultima producten, heeft TuinartikelTotaal een reeks aan topproducten is het assortiment waarmee het onkruid van blad tot wortel wordt bestreden. Hierdoor heeft het onkruid geen kans meer om opnieuw op te komen. De werking van Ultima is al binnen 3 uur zichtbaar. Tevens is Ecostyle Ultima in 2 varianten te verkrijgen, Ultima tegen onkruid&mos en Ultima tegen zevenblad. Beide producten staan garant voor een effectieve, ecologische onkruidbestrijding.

Terrasreiniger

Een doorn in het oog van vele tuinliefhebbers is de groene aanslag op bestrating en andere materialen in de tuin. Om deze aanslag snel en effectief te verwijderen heeft TuinartikelTotaal de Terrasreiniger van Ecostyle in het assortiment. Hiermee wordt snel en ecologisch de aanslag verwijdert van o.a. stenen, houten en glazen oppervlakten. U kunt snel weer genieten van een onkruidvrije tuin zonder groene aanslag.

Contact met ons
Alles op het gebied van bestrijdingsproducten kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

1 Item(s)

per pagina

1 Item(s)

per pagina