8.9 / 10

Onkruidbestrijding & terrasreiniger

Onkruid op uw terras is een hardnekkig probleem. Met de juiste reinigingsmiddelen houdt u dit in de hand. Bestel de juiste onkruidbestrijdingsmiddelen en terrasreinigers eenvoudig en veilig online bij Tuinartikel Totaal. 

 

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
5 producten
 1. Nature gronddoek 1 bij 25 meter
  Nature Gronddoek zwart 1 x 25 m
  Regular Price € 32,50 Special Price € 24,95
 2. Nature gronddoek 3,3 bij 5 meter
  Gronddoek zwart 3,30 x 5 m
  Regular Price € 22,50 Special Price € 16,95
 3. ECOSTYLE ULTIMA TEGEN ONKRUID EN MOS GEBRUIKSKLAAR 750 ML WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  ECOSTYLE ULTIMA TEGEN ONKRUID EN MOS GEBRUIKSKLAAR 750 ML
  Regular Price € 14,49 Special Price € 10,95
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
5 producten

Het gebruik van onkruidbestrijding en terrasreiniger is vaak noodzakelijk voor de onderhoud van uw tuin. Onkruid is vaak een hardnekkig probleem. Met de juiste middelen houdt u dit in de hand. Bij Tuinartikel Totaal vindt u onder andere bestrijdingsmiddelen voor zevenblad, mos en ander onkruid. Gebruik vervolgens terrasreiniger concentraat om de groene aanslag op uw terras te reinigen. 

Onkruidbestrijding voor uw tuin

Iedereen wil natuurlijk een mooie tuin zonder al dat vervelende onkruid wat tussen de beplanting groeit en in de bestrating omhoog komt. Met de onkruidbestrijders van Ecostyle, de Ultima producten, heeft TuinartikelTotaal een reeks aan topproducten is het assortiment waarmee het onkruid van blad tot wortel wordt bestreden. Hierdoor heeft het onkruid geen kans meer om opnieuw op te komen. De werking van Ultima is al binnen 3 uur zichtbaar. Tevens is Ecostyle Ultima in 2 varianten te verkrijgen, Ultima tegen onkruid&mos en Ultima tegen zevenblad. Beide producten staan garant voor een effectieve, ecologische onkruidbestrijding.

Maak uw terras schoon met terrasreiniger

Een doorn in het oog van vele tuinliefhebbers is de groene aanslag op bestrating en andere materialen in de tuin. Om deze aanslag snel en effectief te verwijderen heeft Tuinartikel Totaal de Terrasreiniger van Ecostyle in het assortiment. Hiermee wordt snel en ecologisch de aanslag verwijdert van o.a. stenen, houten en glazen oppervlakten. U kunt snel weer genieten van een onkruidvrije tuin zonder groene aanslag.

Bij Tuinartikel Totaal vindt u zeer geschikte producten om uw tuin onkruidvrij te krijgen en uw bestrating weer vrij van groene aanslag te krijgen. Onze onkruidbestrijding en terrasreinigers zijn producten die zeer effectief werken en toch volledig biologisch afbreekbaar zijn, hierdoor zijn ze niet schadelijk voor het milieu. Alles op het gebied van bestrijdingsproducten kunt u eenvoudig en veilig online bestellingen in onze webshop. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord!