8.9 / 10

Insectenbestrijding

Met een goede verzorging en bemesting van uw tuin kunt u ziekten en ongedierte grotendeels beperken of voorkomen. Ondanks deze middelen kunnen bepaalde ongedierte plagen toch blijven optreden. Denk aan mieren, wespen en slakken. Bij Tuinartikel Totaal vindt u de beste biologische insectenbestrijding.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Insectenbestrijding

Elke tuin heeft weleens last van ongedierte. Het is dan ook ontzettend vervelend als er een hele plaag in uw tuin zit. Soms zijn ze nuttig en helpen ze mee met het bestrijden van andere insecten, maar ze kunnen er ook een zooitje van maken. Luizen die de bladeren helemaal opeten, mieren die de tegels los lopen en wespen die de rust komen verstoren. Voor het bestrijden van verschillende insecten hebben wij bestrijdingsmiddelen binnen ons assortiment. 

Slakkenbestrijdingsmiddel

Met de slakkenbestrijdingsmiddelen van Ecostyle heeft u geen last meer van kapot gegeten bladeren en slijmerige resten in uw tuin. Vooral met regenachtig weer komen slakken veel voor. Strooi daarom regelmatig de korrels rondom de voet van uw planten, gewassen of bomen. Slakken zullen van de korrels eten en zich niet daarna niet meer laten zien. Het slakkenbestrijdingsmiddel is een 100% natuurlijk product en is toegelaten in de biologische land- en tuinbouw. 

Bestrijdingsmiddel tegen mieren

Ze zien er heel onschuldig uit, maar mieren kunnen ontzettend vervelend zijn. Lopen er slechts een paar rond dan is het nog niet zo erg, maar wordt het een heel leger dan moet er actie ondernomen worden. Mieren wanen hun weg onder de terrastegels of gazon en vergroot hiermee de kans op losse tegels of verzakking. Daarnaast verspreiden mieren ook bladluizen, die schadelijk zijn voor planten. De bestrijdingsmiddelen tegen mieren uit ons assortiment zijn 100% natuurlijk. Verkrijgbaar als poeder of spray. 

Heeft u moeite met het vinden van de juiste benodigdheden? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!