8.9 / 10

Over Tuinartikel Totaal

Het buitenleven begint bij ons

Tuinartikel Totaal is dé webshop voor buitenliefhebbers. Voor de tuinierder, die op een zonnige zaterdagochtend druk bezig is met de bomen en planten in de tuin of in de tuinkas. Voor de barbecueër, die op een warme zomeravond familie en vrienden optrommelt om samen te genieten van heerlijke barbecuehapjes. Voor de warmteliefhebber, die op een frisse nazomeravond graag onder de veranda of terrasoverkapping wordt omringd door de aangename warmtestralen van een vuurtafel, vuurschaal of terrasheater. Of voor degene met oog voor stijl, die de tuin graag inricht met sfeervolle tuinverlichting, stoere boombakken, strakke kantopsluiting en meer. 

Ons assortiment

Ons assortiment biedt producten voor zowel praktisch onderhoud van uw tuin als voor het creëren van een sfeervolle ambiance. Ieder seizoen staan wij klaar voor uw tuin. Van barbecues tot winterbescherming. Ook voor onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hoeft u geen compleet nieuwe barbecue aan te schaffen als er een onderdeel stuk is, of een geheel nieuwe tuinlamp te bestellen als enkel de lichtbron niet meer werkt.

Duurzaamheid is vandaag de dag een onmisbaar aspect en daarom hebben wij ook duurzame tuinproducten in ons assortiment. Circulaire gietranden, boombanden, plantenbakken, kantopsluiting en andere plantbeschermingsproducten die 100% recyclebaar zijn. 

Onze service

Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat u plezier en comfort beleeft in uw tuin. Plezier beleven begint bij een goede service en dit staat dan ook hoog in het vaandel bij ons. Wij willen dat u uw bestelling ontvangt met een met een tevreden gevoel, maar ook voor vragen of opmerkingen kunt u altijd bij ons terecht.

Waarom zou u voor Tuinartikel Totaal kiezen?

  • Al meer dan 10 jaar specialist in tuinartikelen.
  • Topmerken in het assortiment.
  • Snelle levering.
  • Uitstekende service.
  • Tuinartikel Totaal scoort een 9 op 10 bij Feedback Company.
  • 97% van onze klanten beveelt Tuinartikel Totaal aan.
  • Wij verzenden zowel binnen Nederland als naar België.
  • Alle tuinproducten gewoon bij u thuis in de tuin bezorgd.