Buitenhaarden

Tuinartikel Totaal biedt een uitgebreid assortiment aan buitenhaarden aan, om op uw terras te genieten van een authentiek vuurtje. Op de koelere avonden of in het najaar kunt u op deze manier langer genieten van het buitenleven.

Verschillende soorten buitenhaarden

Het assortiment buitenhaarden omvat een grote range aan producten. Dit variert van kleine vuurkorven of een vuurschaal tot uiteraard grote modellen buitenhaarden of buitenkachels die niet in het assortiment ontbreken.

Het grootste model buitenhaard is de knaller van het assortiment, de gietijzeren buitenhaard Saturnus van wel 202 cm! Bekijk ook het complete assortiment terrasverwarming.

Items 1 to 20 of 101 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Items 1 to 20 of 101 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Met de terrashaarden van Tuinartikel Totaal geniet u op een optimale manier van het buitenleven. U bent met deze producten in staat om het langer buiten op uw terras te vertoeven, onder het genot van een eigen gestookt vuurtje.

Verschillende soorten terrashaarden

Het assortiment terrashaarden bestaat uit verschillende modellen, zoals kleine vuurkorven of een vuurschaal. Ook grote modellen terrashaarden of buitenkachels  ontbreken niet in het assortiment.

Bekijk hier het complete assortiment terrasverwarming.