Buitenhaarden & kachels

Tuinartikel Totaal biedt een uitgebreid assortiment aan buitenhaarden aan. Geniet op uw terras van het knisperende vuurtje en een mooie avond. Op de koelere avonden of in het najaar kunt u op deze manier langer genieten van het buitenleven. U doet de blokken haardhout in de tuinhaard, steekt deze aan en u geniet van de heerlijke warmte om u heen. 

Bestel uw favoriete buitenhaard gemakkelijk online op Tuinartikeltotaal.nl. Snel en betrouwbaar bestellen, snel geleverd. 

Items 1 to 24 of 101 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Items 1 to 24 of 101 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sfeervolle buitenhaarden

Het assortiment buitenhaarden omvat een grote range aan producten. Variërend van gietijzeren tot aan RVS en tot aan Mexicaanse tuinhaarden. De sfeervolle buitenkachels zijn uitstekende sfeermakers en terrasverwarmers. Heerlijk warm bij een gezellig vuurtje. De Mexicaanse tuinhaarden zijn gemaakt van speciaal klei. Ze hebben allemaal een mooi design en print. Prachtig om neer te zetten op uw terras. Gietijzeren tuinhaarden zijn robuust en gemaakt van zwaar materiaal. 

Diverse buitenkachels

Heerlijk toch? Langer genieten van uw tuin, terras en het buiten zijn. Met een gezellige buitenkachel erbij kunt u hier extra lang van genieten. De kwaliteit van de tuinkachels variëren. De kwaliteit hangt af van de dikte en duurzaamheid van het materiaal. Sommige buitenkachels kunnen het hele jaar door buiten, maar andere tuinhaarden kunt u beter binnen zetten. Dit geldt voornamelijk voor het winterseizoen. Wij hebben van de volgende merken buitenkachels in ons assortiment opgenomen:

Buitenhaard kopen

Met de buitenhaarden van Tuinartikel Totaal geniet u op een optimale manier van het buitenleven. U bent met deze producten in staat om het langer buiten op uw terras te vertoeven, onder het genot van een eigen gestookt vuurtje. Het bestellen van een buitenhaard doet u eenvoudig, veilig en snel online op Tuinartikeltotaal.nl. Wij leveren uw favoriete tuinhaard op ieder gewenst afleveradres in Nederland.