9.0 / 10

Tuinslangen

Tuinslangen zijn onmisbaar om uw planten, bomen en gazon water te geven. Bij Tuinartikeltotaal kunt u terecht voor diverse soorten tuinslangen in diverse lengtes. Koppelstukken en andere accessoires voor uw tuinslang vindt u tevens in ons assortiment. Met een tuinslang hoeft u geen gieters meer te vullen. Sluit de slang aan op de waterkraan en u kunt uw planten eenvoudig besproeien. De tuinslangen van Gardena en Talen Tools zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen jaren mee. 

Bestel uw tuinslang en bijbehorende accessoires gemakkelijk en snel online op Tuinartikeltotaal.nl. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

9 producten

Soorten tuinslangen

Binnen ons assortiment hebben wij verschillende tuinslangen. Van losse tuinslangen tot aan sproei- en druppelslangen. Druppelslangen zijn ideaal voor het water geven aan rijen planten, of plantenbakken. De druppelslang heeft vele kleine gaatjes waar het water door 'lekt'. Door het ventiel is de waterstroom en druk te regelen. Een sproeislang is ideaal voor de zeer fijne en gerichte besproeiing van smalle oppervlakken. Kwetsbare planten worden hierbij niet beschadigd. 

Welke lengte tuinslang nodig?

Heeft u een kleinere tuin, of diverse aansluitpunten in de tuin, dan is een tuinslang van 10 meter geschikt. Moet u een grotere afstand overbruggen dan zijn er tuinslangen van 20, 30 of zelfs 50 meter verkrijgbaar. Ideaal voor een balkon is de spiraalslangset, deze neemt weinig ruimte in, maar heeft toch een groot bereik.

Slangenwagens & tuinslanghaspels

Om de tuinslangen op te bergen heeft Tuinartikeltotaal diverse slangenwagens of tuinslanghaspels in het assortiment. Tuinslangen gaan langer mee als ze netjes worden opgeborgen. Met een slangenwagen of tuinslanghaspels bergt u uw tuinslang eenvoudig op en raakt deze niet in de knoop. Een slangenwagen is een mobiele oplossing die het ook mogelijk maakt om de moeilijk bereikbare hoekjes in uw tuin te beregenen. De wagens zijn voorzien van wielen en zijn hierdoor makkelijk verplaatsbaar.

Tuinslanghaspels zijn wandboxen met tuinslangen tot 35 meter. Geschikt voor beregening van uw planten met vaste plaatsen. De tuinslanghaspels zijn eenvoudig te bevestigen aan de muur en maakt het sproeien comfortabel en eenvoudig. 

Tuinslangen kopen

Alles op het gebied van tuinslangen kunt u meteen bestellen in onze webshop. Wij bezorgen alles voor de beregening van uw tuin op het door u opgegeven afleveradres. Bezorging in heel Nederland. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!