9.0 / 10

Winterbeschermhoezen

Druk bezig om uw tuin winterklaar te maken? Vergeet vorstgevoelige planten en bomen niet te beschermen met onze winterbeschermhoezen. Binnen ons assortiment vindt u verschillende formaten en kleuren winterbeschermhoezen voor uw planten. Dek uw planten of bomen af met onze afdekhoezen om ze te beschermen tegen vorst. 

Bestel de winterafdekhoezen voor uw planten eenvoudig en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

22 producten

 1. WINTERBESCHERMINGSMAT RIJSTSTRO WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WINTERBESCHERMINGSMAT RIJSTSTRO
  Normale prijs € 14,95 Speciale prijs € 10,95
 2. WINTERAFDEKHOES MET KOORD WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WINTERAFDEKHOES MET KOORD GROEN
  Normale prijs € 7,99 Speciale prijs € 6,99
 3. WINTERAFDEKVLIES WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WINTERAFDEKVLIES 2 X 10 M
  € 15,95
 4. WINTERAFDEKVLIES WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WINTERAFDEKVLIES 2 X 5 M
  Normale prijs € 7,99 Speciale prijs € 6,95
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

22 producten

Winterbeschermhoes voor planten

Door uw planten af te dekken met onze winterbeschermhoezen geeft u uw planten de juiste winterbescherming. U hoeft natuurlijk niet iedere plant af te dekken, maar bescherming van vorstgevoelige planten is zeker aan te raden. De winterbeschermhoezen zijn veilig en vriendelijk in gebruik. De hoezen zijn ideaal als plantbescherming.

De afdekhoezen zijn voorzien van een rits of koord. Handig bij het aanbrengen van de hoes en om de planten zo nu en dan te voorzien van frisse lucht en licht. Het is goed om op windstille dagen de planten of bomen te verluchten. Met de winterschermhoezen met rits of koord kunt u de hoes eenvoudig open en dicht doen. 

Winterbescherming voor uw planten kopen

De beschermhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Kies een hoes die nauw aansluit bij de afmeting van uw groen. Een te kleine beschermhoes is niet ideaal. Hiermee kunt u namelijk bladeren en takken breken of verbuigen. Bestel alles voor de winterbescherming van uw planten gemakkelijk bij ons online. Wij leveren op ieder gewenst afleveradres in Nederland.