8.9 / 10

Plant & Tuin

Bestel uw favoriete plant- en tuinproducten eenvoudig en veilig online op Tuinartikel Totaal. 

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
50 producten
Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
50 producten

In ons assortiment vindt u alles voor het onderhoud van uw tuin. Van plantbescherming tot bodemverbeteraars en gazonbemesting. Het onderhouden van uw tuin en terras is onzettend belangrijk. Uw planten, bloemen en terras kunnen af en toe best wat verzorging en voeding gebruiken. Door het gebruik van voeding, bestrijdingmiddelen en bemesting houdt u uw tuin gezond en groen. 

Diverse plantbescherming

Het is altijd handig om uw planten en gewas te beschermen tegen ongedierte, vogels en tegen bepaalde weersinvloeden. Met onze winterafdekhoezen maakt u uw tuin winterklaar en beschermt u uw planten tegen vorst. De afdekhoezen zijn in verschillende maten, soorten en kleuren verkrijgbaar. Voor iedere plant en hebben wij een geschikte afdekhoes. De winterafdekvliezen zijn lucht en lichtdoorlatend, waardoor uw planten kan ademen. Voor bescherming van uw groen tegen insecten, kan insectengaas niet ontbreken. Efficiënt tegen fruitmot, wortelvlieg en andere insecten. Met plantbescherming zorgt u voor de juiste onderhoud van uw tuin. 

Bemesting voor uw tuin

Om uw tuin in topconditite te houden is het gebruik van meststoffen van essentieel belang. Bemesting hoeft niet altijd alleen maar voor uw gazon te zijn. Heeft u een prachtige siertuin? Bemest deze dan met onze siertuinbemesting. Voor het onderhoud van uw buxus hebben wij natuurlijke meststoffen. Heeft u een moestuin? Ook die heeft voeding nodig om uw groenten, fruit en kruiden te laten groeien. Het bemesten van uw tuin kunt u het beste in het voorjaar doen. Uw planten beginnen zich weer te ontwikkelen en met bemesting helpt u ze hier een handje bij. Uw gazon kunt u het hele jaar door bemesten met onze gazonbemesting

Maak uw tuin winterklaar

Om uw tuin winterklaar te maken en te onderhouden tijdens de koude wintermaanden, hebben wij diverse winterartikelen. Met sneeuwschuivers en sneeuwscheppen maakt u uw tuin sneeuwvrij. U schuift of schept het sneeuw opzij en u kunt u tuin veilig bewandelen. Vergeet geen zout te strooien. Dit doet u eenvoudig met een van onze zoutstrooiwagens. Tevens zijn de strooiers en strooiwagens ook uitstekend te gebruiken voor het strooien van meststoffen, kalk en zand. 

 

Bestel uw favoriete plant- en tuinartikelen nu eenvoudig online bij Tuinartikel Totaal!