8.9 / 10

Borderranden

Borderranden maken uw tuin strak & verzorgd. Bestel uw favoriete borderrand eenvoudig en veilig online bij Tuinartikel Totaal. 

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
21 producten
  1. Nature gronddoek 1 bij 25 meter
    Nature Gronddoek zwart 1 x 25 m
    Regular Price € 32,50 Special Price € 24,95
  2. Nature gronddoek 3,3 bij 5 meter
    Gronddoek zwart 3,30 x 5 m
    Regular Price € 22,50 Special Price € 16,95
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
21 producten

Borderrand in de tuin

Kantopsluiting, borderranden, grasranden, perkranden, plantenranden, vijverranden... Hoe u het ook noemt: kantopsluiting ziet u steeds vaker in tuinen. Borderranden maken uw tuin in één oogopslag strak en verzorgd. Met kantopsluiting kunt u tuinpaden, grindpaden, plantvakken of gazon eenvoudig omranden. Dit geeft uw tuin een strakke en stijlvolle uitstraling. 

Borderrand kunststof

Borderranden van kuntstof zijn doorgaans flexibel en buigzaam. Hiermee kunt u uw tuin precies indelen zoals u dat voor ogen hebt. Heeft u een grindpad met bochten? Of een rond plantvak? Dan is een kunststoffen borderrand ideaal voor uw tuin. 

De kunststoffen borderranden binnen het assortiment van Tuinartikel Totaal zijn geproduceerd uit gerecycled materiaal (en recyclebaar), waardoor deze duurzaam en circulair zijn. 

In het assortiment van Tuinartikel Totaal vindt u de volgende flexibele kunststoffen kantopsluiting:

Borderrand cortenstaal

Een borderrand van cortenstaal geeft uw tuin een warme en natuurlijke uitstraling. Kantopsluiting van cortenstaal kan zowel buigzaam als recht zijn, afhankelijk van het type cortenstalen borderrand dat u kiest. Cortenstalen kantopsluiting is er in verschillende hoogtes. Wilt u een stijlvolle, warme en natuurlijke uitstraling in uw tuin creëren? Daar is een cortenstalen borderrand perfect voor. 

In het assortiment van Tuinartikel Totaal vindt u de volgende cortenstalen kantopsluiting:

Borderrand gegalvaniseerd staal

Kantopsluiting van gegalvaniseerd/verzinkt staal is minder gevoelig voor corrosie, zoals roesten. Waar cortenstaal juist is ontworpen voor een natuurlijk roestproces, wordt dit bij gegalvaniseerd staal juist tegengehouden. Het verzinken van staal gebeurt om ijzer te beschermen tegen de vorming van roest.

Een borderrand van gegalvaniseerd staal heeft een grijze kleur en glanst. Wilt u uw tuin een moderne en strakke uitstraling geven? Kies dan voor kantopsluiting van verzinkt staal. Net als bij cortenstaal is het bij verzinkt staal afhankelijk van het type borderrand dat u kiest of deze buigzaam of recht is. 

In het assortiment van Tuinartikel Totaal vindt u de volgende verzinkt stalen kantopsluiting:

Paaltjes voor borderrand

Piketpaaltjes helpen u bij het plaatsen en stabiliseren van de borderranden. Wanneer u kiest voor een hogere borderrand, raden wij u aan piketpaaltjes te gebruiken. 

Borderrand kopen

Bestel uw favoriete kantopsluiting eenvoudig en veilig online bij Tuinartikel Totaal.