9.0 / 10

Gasbarbecue

In populariteit gestegen, de gasbarbecue! Doordat een gasbarbecue of buitenkeuken gemakkelijk in gebruik is, zult u er veel eerder gebruik van maken als van een houtskoolbarbecue. Zelfs voor een klein stukje vlees bij de normale avondmaaltijd is een barbecue op gas gemakkelijk te gebruiken. U hoeft enkel een gasfles aan te sluiten en binnen enkele minuten kunt u heerlijk barbecuen. 

Bestel uw favoriete gasbarbecue eenvoudig en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

15 producten

Verschillende gasbarbecues

Gasbarbecues zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, van tafelmodellen tot compleet verrijdbare modellen. De bekendste gasbarbecues zijn natuurlijk de complete buitenkeukens, waarmee in handomdraai het het lekkerste stukje vlees kan worden bereid. Laat u verrassen door de ruime keuze buitenkeukens en sta versteld van de mogelijkheden die deze gasbarbecues u bieden.

Bij Tuinartikel Totaal verkopen wij gasbarbecues van:

Gasbarbecue voor het grotere werk

Geen gedoe met een houtskoolbarbecue om het houtskool op temperatuur te krijgen, maar gewoon simpelweg de barbecue ontsteken en genieten. Gasbarbecues staan bekend om de veelzijdige mogelijkheden en de grootte van het grilloppervlak. Met de hele familie of met al uw vrienden kunt u genieten van een barbecue op gas.

De gasbarbecues hebben vrijwel allemaal een groot grilloppervlak, opbergruimte waarin u uw barbecue gereedschap kunt opbergen en zijplateaus om de barbecue kruiden en sauzen op te zetten. Sommige gasbarbecues hebben daarnaast ook nog een zijbrander. Ideaal om bijvoorbeeld sauzen of bijgerechten op te verwarmen. 

Gasbarbecue kopen bij Tuinartikel Totaal

Op zoek naar een barbecue op gas? Bij Tuinartikel Totaal heeft u ruime keuze uit verschillende barbecues. Verkrijgbaar in verschillende formaten en in verschillende uitvoeringen. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook onderdelen voor een buitenkeuken. Creëer een compleet buitenleven met een onvergetelijke buitenkeuken. Eenvoudig, veilig en online bestellen op Tuinartikeltotaal.nl. Wij bezorgen door heel Nederland, dus ook bij u!