Bestrijdingsmiddelen

In uw tuin of huis heeft u ook helaas wel eens last van onkruid of ongedierte als mieren, luizen of wespen. Het zijn eigenlijk de grootste vijanden van iedere tuinier. Het onderhouden van een tuin kost tijd. Het is dan zonde als het binnen de kortste keren is dichtgegroeid met onkruid of last krijgt van vervelende ongedierte. Tuinartikel Totaal heeft diverse bestrijdingsmiddelen zodat u zich hier geen zorgen om hoeft te maken. 

Filter

31 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. ECOSTYLE BUXUSMOTVAL WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  ECOSTYLE BUXUSMOTVAL
  € 16,95
 2. ECOSTYLE PH BODEMTEST WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  ECOSTYLE PH BODEMTEST
  € 9,45
 3. Nature gronddoek 1 bij 25 meter
  Gronddoek zwart 1 x 25 m
  € 32,50
 4. Nature gronddoek 3,3 bij 5 meter
  Gronddoek zwart 3,30 x 5 m
  € 22,50
 5. Nature gronddoek 4,2 bij 5 meter
  Gronddoek zwart 4,20 x 5 m
  € 27,95
 6. SLAKKENLOKDOOS BIO
  SLAKKENLOKDOOS BIO
  € 26,95
Filter

31 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bestrijdingsmiddelen voor uw tuin

Onkruid en ongedierte zijn de nachtmerrie voor iedere tuinder. Met de juiste bestrijdingsmiddelen gaat u ongedierte en onkruid tegen en behoudt u een verzorgde tuin. Wij van Tuinartikel Totaal vinden het belangrijk dat de bestrijding van onkruid, en ongedierte op een milieuvriendelijke manier gebeurd. Met de producten van Ecostyle bent u hiervan verzekerd. Alle onkruidbestrijdingsmiddelen en terrasreinigers zijn biologisch afbreekbaar. Onze producten voor gewasbescherming en insectenbestrijding zijn daarnaast ook 100% milieuvriendelijk.

Wij hebben diverse bestrijdingsmiddelen in ons assortiment opgenomen:

De bestrijdingsmiddelen uit ons assortiment bestelt gemakkelijk bij ons online. Voor vragen, opmerken of advies, kunt u contact met ons opnemen.