9.0 / 10

Plantbescherming

Planten hebben af en toe een klein beetje hulp nodig. Als het kouder wordt, hebben kwetsbare planten bescherming nog. Met de juiste plantbescherming beschermt u uw planten tegen vorst en insecten. Tropische en mediterrane planten hebben met vorst extra aandacht nodig. Bescherm ze met één van onze winterafdekhoezen. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Voor ieder type plant hebben wij een geschikte afdekhoes in ons assortiment. 

Bestel de juiste plantbescherming voor uw planten eenvoudig en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl. 

Filter

26 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. ANTI-INSECTENGAAS WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  ANTI-INSECTENGAAS

  Vanaf € 19,95

 2. INSECTENGAAS WWW>TUINARTIKELTOTAAL.NL
  INSECTENGAAS
  € 28,95
 3. RAAPNET WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  RAAPNET
  € 36,95
 4. TOMATENVLIESHOEZEN WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TOMATENVLIESHOEZEN
  € 11,45
 5. WINTERAFDEKHOES MET KOORD WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WINTERAFDEKHOES MET KOORD GROEN
  Regular Price € 7,99 Special Price € 6,99
 6. WINTERAFDEKVLIES WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WINTERAFDEKVLIES 2 X 10 M
  € 15,95
 7. WINTERAFDEKVLIES WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WINTERAFDEKVLIES 2 X 5 M
  Regular Price € 7,99 Special Price € 6,95
 8. WINTERBESCHERMINGSMAT RIJSTSTRO WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WINTERBESCHERMINGSMAT RIJSTSTRO
  Regular Price € 14,95 Special Price € 10,95
Filter

26 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Plantenhoes als plantbescherming

Met onze plantenhoezen beschermt u uw planten eenvoudig tegen vorst en extreme weersomstandigheden. Met vorst kunnen vorstgevoelige planten snel sterven. Plaats ze daarom met strenge vorst in uw schuur, kas of garage. Groenblijvende planten hebben nog wat extra aandacht nodig. Vriest het 's nachts en schijnt overdag de zon, dan kunnen de bladeren verbranden. Bedenk uw planten daarom goed met een afdekhoes. Niet alleen om ze te beschermen tegen vorst, maar ook tegen verbranding. 

Insectengaas 

Bescherm uw gewassen tegen vliegende insecten met ons anti-insectengaas. Het gaas is gemaakt van fijnmazig weefsel. De mazen zijn zo klein dat zelfs grotendeels van de fruitvliegen er niet doorheen kunnen. Het insectengaas is UV-bestendig en gaat een lange tijd mee. Leg het gaas los over uw gewas heen of bevestig deze extra aan de grond. Uw gewas wordt hiermee ook beschermt tegen slakken en rupsen. 

Plantbescherming kopen

Om uw planten goed te beschermen tegen vorst, regen en wind kunt u ze inpakken met onze plantbescherming. Wij hebben diverse soorten plantbescherming binnen ons assortiment. De winterafdoekhoezen zijn er in de kleuren wit, beige of groen en zijn voorzien van een koord of rits. Bestel alles voor de bescherming van uw planten eenvoudig bij ons online. Wij bezorgen uw favoriete tuinartikelen op ieder gewenst afleveradres in Nederland.