Acqua Arte

Acqua Arte

Een waterelement zorgt altijd voor een rustgevende sfeer. En een tuin hoeft niet per se een vijver te hebben om water te bevatten. Het merk Acqua Arte biedt u de mogelijkheid om bijzondere waterornamenten als losstaand element aan uw tuin of balkon toe te voegen. Zo kan iedereen zijn of haar eigen bron van rust en kalmte creëren! De waterornamenten van Acqua Arte zijn de perfecte aanvulling voor uw tuin, terras of balkon, en heel eenvoudig online te bestellen bij Tuinartikel Totaal. Neem op uw gemak een kijkje in het indrukwekkende aanbod en laat u inspireren!

Items 1 to 24 of 45 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Items 1 to 24 of 45 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Acqua Arte waterornamenten

Dankzij de ruime keuze aan diverse waterornamenten, van groot tot klein, vindt u in het Acqua Arte assortiment altijd wel een geschikt model. Ook wat materialen betreft kunt u alle kanten op; zo zijn er o.a. keramiek, terracotta, polyresin en kunststof waterornamenten verkrijgbaar. Alle Acqua Arte waterornamenten worden compleet geleverd met decoratie element, bassin, pomp, verlichting, afdekplaat en aansluitmaterialen. En dankzij de bijgeleverde handleiding is aansluiten zo gebeurd.

Voordelen van Tuinartikel Totaal

Bij Tuinartikel Totaal vindt u werkelijk alles voor uw tuin en balkon. Wij bieden u het meest uitgebreide aanbod, de beste merken, aantrekkelijke aanbiedingen en snelle levertijden. Daarbij profiteert u bij besteding vanaf €75 van een gratis verzending. Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten of heeft u behoefte aan advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen of neem contact met ons op; we zijn zowel per e-mail als telefonisch bereikbaar.