Patton

De drie sterren in het Patton logo staan voor Sun, Fun & Food. De buitenkeukens van Patton zijn dan ook gemaakt voor mensen die gezellig buiten willen koken, eten en genieten! Alle Patton buitenkeukens zijn weersbestendig en gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. U krijgt op elke buitenkeuken zelfs 5 jaar garantie. Bekijk op uw gemak ons indrukwekkende assortiment in de webshop en til uw barbecue ervaringen naar een hoger niveau!

Items 1 to 24 of 101 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Items 1 to 24 of 101 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Patton barbecue

De Patton barbecues zijn een chef-kok waardig! De barbecues zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en bieden u de mogelijkheid om vrijwel alle kooktechnieken naar buiten te verleggen. Bovendien werken ze allemaal op gas, waardoor de temperatuur zeer gemakkelijk en nauwkeurig geregeld kan worden. Uiteraard biedt Patton ook een zeer uitgebreid assortiment met barbecue accessoires. Hierbij kunt u denken aan draaispitten, grillroosters, grillplaten, braadrekken, bakpannen, gereedschap en kookgerei. En natuurlijk is er voor elke Patton barbecue een mooie beschermhoes te verkrijgen!

Patton Prominent

De Patton Prominent 3+ is een moderne en zeer geavanceerde gasbarbecue, voorzien van 3 branders, een krachtige zijbrander en een geëmailleerde dubbellaagse kap met ingebouwde temperatuurmeter. Het onderstel is voorzien van wieltjes, dus u kunt de barbecue op elke gewenste plek neerzetten. De Patton Prominent 3+ is bij Tuinartikel Totaal leverbaar in de kleuren Nova Black, Midnight Blue en Alpine White. En met de optionele beschermhoes kunt u deze gasbarbecue probleemloos het hele jaar buiten laten staan.