9.0 / 10
Gardena

Gardena

Gardena werd opgericht in 1961 en is inmiddels uitgegroeid tot Europese marktleider op het gebied van innovatief en hoogwaardig tuingereedschap, dat vooral bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid. Het uit Duitsland afkomstige merk wordt wereldwijd in meer dan 80 verschillende landen verkocht en biedt een zeer compleet assortiment voor het verzorgen en onderhouden van tuinvijvers, terrassen, gazons, bomen, planten en struiken. Van besproeiingssystemen en pompen tot grasmaaiers en handgereedschap en van bladblazers en tuinslangen tot verticuteermachines en strooiwagens, Gardena heeft het allemaal. Neem op uw gemak een kijkje in het actuele aanbod van Tuinartikel Totaal en kies voor de kwaliteit van Gardena!
Filter

Producten 1-32 van 163

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. GARDENA AANSLUITGARNITUUR WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GARDENA AANSLUITGARNITUUR
  € 14,99
 2. GARDENA BOLLENPLANTER WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GARDENA BOLLENPLANTER
  € 12,99
 3. GARDENA CLASSIC GRASSCHAAR WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GARDENA CLASSIC GRASSCHAAR
  € 16,99
Filter

Producten 1-32 van 163

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gardena tuingereedschap

Als specialist op het gebied van tuingereedschap heeft Gardena alles dat u nodig heeft voor het verzorgen en onderhouden van uw tuin. Hierbij kunt u denken aan snoeischaren, beugelzagen, telescoopsystemen, onkruidstekers, bollenplanters, fruitplukkers, schoffels, spades, harken, schepjes en nog veel meer. Een paar goede tuinhandschoenen zijn natuurlijk onmisbaar bij het werken in de tuin, en ook op dat gebied heeft Gardena een mooie collectie. Ook voor het grovere werk in de tuin!

Gardena grasmaaiers

Wie een mooi gazon wil zal geregeld het gras moeten maaien. Gardena biedt een ruim aanbod met kwalitatief hoogwaardige grasmaaiers. Of u nu de voorkeur geeft aan een elektrische grasmaaier of een benzine grasmaaier, er is voor elk gazon wel een geschikt exemplaar te vinden. Er is zelfs een robotmaaier verkrijgbaar. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor grasmaaier accessoires van Gardena, zoals grasvangzakken.