9.0 / 10

Inbouw grondspots

Inbouw grondspots zijn ideaal om uw tuinpad, oprit of verhoging mee te verlichten. Op de donkere avonden kunt u uw tuin verfraaien en verlichten met grondspots. De spots worden verwerkt in de grond en vormen een mooi geheel met het looppad. De voetgangers worden middels het grondverlichting op een veilige manier naar hun doel geleid. Veel van de inbouw grondspots uit ons assortiment  zijn uitgerust met moderne LED verlichting. 

Bekijk ons assortiment inbouw grondspots en bestel uw favoriete buitenverlichting eenvoudig en snel online op Tuinartikeltotaal.nl.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

21 producten

Voordelen inbouw grondspots

Grondspots worden veelal om en rond het huis gebruikt. U kiest voornamelijk specifieke plekken die u meer wilt verlichten. Naast dat de inbouw grondspots voor een mooie verlichting van de tuin of looppad zorgen, hebben ze nog meer voordelen.

  • Mooie verwerking de grond
  • Sfeervolle tuinverlichting
  • Geschikt als wegwijzers
  • Energiezuinig door de LED verlichting

Grondspots voor buiten bestellen

Tuinartikel Totaal heeft een breed assortiment met inbouw grondspots. Van subtiele grondspots tot aan grondspots met een RVS rand. Zijn de spots aan vervanging toe? Dan hoeft u enkelt nieuwe lichtbronnen te bestellen en deze te vervangen. U bestelt uw favoriete tuinverlichting gemakkelijk bij ons online. Dankzij het Thuiswinkel Waarborg bent u altijd verzekerd van betrouwbaar en veilig online winkelen. Grondspots voor uw tuin bezorgen wij op ieder gewenst afleveradres in Nederland.