8.9 / 10

Connectors

Connectors plaatst u op een hoofdkabel of verlengkabel, zodat u de lamp kunt bevestigen op de kabel. Onderaan de pagina vindt u een stappenplan voor het kiezen van de juiste connector. 

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
5 producten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
5 producten

De juiste connector kiezen voor uw tuinverlichting

Connectors plaatst u op een hoofdkabel of verlengkabel, zodat u de lamp kunt bevestigen op de kabel. 

Flex Connector

De Flex Connector Female plaatst u op een flexibele hoofdkabel. Een flexibele hoofdkabel heeft geen aansluitpunten. Daar dient de Flex Connector Female voor. Hiermee sluit u lampen aan op uw flexibele hoofdkabel. Het voordeel van flex connectors is flexibiliteit bij het plaatsen van uw verlichting. 

De Flex Connector Male verbindt uw transformator met uw flexibele hoofdkabel. Als u een flexibele hoofdkabel bestelt, wordt deze standaard één erbij geleverd. U kunt de Flex Connector Male ook gebruiken om een aftakking te maken in uw lichtplan. 

Let op! Flex Connectors zijn alleen te gebruiken in combinatie met de flexibele hoofdkabels.

Schroefconnector

Schroefconnectors gebruikt u om lampen te koppelen aan uw bestaande 12 volt lichtsysteem. 

Let op! Achter alle vaste hoofdkabels, verlengkabels en schroefconnectors staat SPT-1 of SPT-3 vermeld. SPT-1 producten kunnen gecombineerd worden met SPT-1 producten. SPT-3 producten kunnen gecombineerd worden met SPT-3 producten.

Schroefconnector SPT-1 combineert u dus met Hoofdkabel SPT-1 of Verlengkabel SPT-1. Dit geldt ook voor producten met SPT-3.

Reparatie Connector

De Reparatie Connector SPT-1 > SPT-1 gebruikt u om kabelbreuken van een Hoofdkabel SPT-1 of Verlengkabel SPT-1 te herstellen. 

Let op! De Reparatie Connector SPT-1 > SPT-1 kan alleen worden gebruikt om kabels met de benaming SPT-1 te repareren. Deze kan niet worden gebruikt voor SPT-3 kabels. 

Stappenplan zelf aanleggen buitenverlichting 12V

Wij raden u aan om ons stappenplan te raadplegen bij het monteren van 12V buitenverlichting. 

Connector voor buitenverlichting kopen

Bestel uw connectors eenvoudig en veilig online bij Tuinartikel Totaal.