9.0 / 10

Vuurschalen

Met de vuurschalen van Tuinartikel Totaal kunt u een gezellig vuurtje stoken in uw tuin of op uw terras. Een vuurschaal geeft een bijzonder gezellige sfeer aan de tuin. Het zijn niet alle terrasverwarmers, maar ook sfeermakers en blikvangers van de tuin. Verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en stijlen. Voor ieder wat wils!

Bestel een vuurschaal voor de tuin eenvoudig en snel online op Tuinartikteltotaal.nl.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 producten

Vuurschalen voor buiten

Een vuurschaal is alleen geschikt om buiten te gebruiken. Geef de schaal een mooi plekje in uw tuin of op het terras. Tuinartikel Totaal heeft een breed assortiment met verschillende vuurschalen. Verkrijgbaar in verschillende formaten, modellen en kleuren. Van moderne vuurschalen tot aan stalen en cortenstalen vuurschalen. Voor iedere tuin hebben wij een geschikte vuurschaal. Buiten zijn is hartstikke fijn. En hoe fijn kan het zijn om extra lang van het buitenleven en uw tuin te genieten. Met een vuurschal geniet u van de lange zomeravonden of van de sfeervolle wintermaanden. 

Een vuurschaal met vonkenscherm

Binnen ons assortiment hebben wij enkele vuurschalen die met een vonkenscherm worden geleverd. Ideaal om het knisperrende haardhout tegen te houden. Heeft u kleine kinderen of huisdieren rondlopen? Dan is het zeker een aanrader om een vuurschaal met vonkenscherm te bestellen. U geniet van de warmte en het gezellige vuur zonder de nadelen te ervaren. 

Vuurschaal kopen

Koop uw favoriete vuurschaal eenvoudig en veilig online op Tuinartikeltotaal. Gemakkelijk besteld, snel geleverd! Zet de vuurschaal op een gezellige plek in uw tuin, doe het haardhout in de schaal en geniet van de warmte. Vuurschalen zorgen niet alleen voor een fijne warmte, maar zijn ook echte blikvangers. Geniet samen met familie of vrienden van het samenzijn en het gezellige vuur.