8.9 / 10

Waterornament onderhoud

Bestel onderhoud voor uw waterornament eenvoudig en veilig online bij Tuinartikel Totaal.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Steeds meer mensen ervaren tegenwoordig de rust die stromend water geeft. Om niet meteen aan een vijver in de tuin te denken zijn  waterornamenten hier uitstekend geschikt voor. Op de website van Tuinartikel Totaal vindt u de mooiste waterornamenten. Of u nu op zoek bent naar een klein of groot waterornament, een vrijstaand model of een wandfontein. Om uw waterornament te onderhouden vindt u bij ons enkele reinings- en onderhoudsmiddelen voor uw ornament. Door uw waterornament goed te onderhouden, kunt u er het hele jaar door van genieten. 

Onderhoud waterornamenten

Het is aanbevolen om de waterornamenten in de winter af te tappen en droog en vorstvrij op te slaan, hierdoor houdt u uw waterornament in optimale conditie voor het volgende jaar. Het beste kunt u de pomp van het ornament in een bak met water bewaren, let er wel op dat dit ook vorstvrij dient te gebeuren. Dit om uitdroging van bepaalde pomponderdelen te voorkomen. U kunt bij Tuinartikel Totaal ook terecht voor de geschikte onderhoudsmiddelen voor uw waterornament, hiermee voorkomt u groene aanslag in uw ornament en een nare geur van het water.

Reinigings- en onderhoudsmiddelen waterornament kopen

Diverse middelen om uw mee te onderhouden en schoon te maken bestelt u bij ons online. Wij verkopen onderhoudsmiddelen van hoogwaardige kwaliteit van onder andere Oase en Acqua Arte. Naast waterornamenten kunt u ook bij ons terecht voor diverse tuinartikelen, sfeervolle terrasverwarmingen en vijverartikelen. Wij bezorgen uw bestelling op het door u gewenste afleveradres in Nederland.