8.9 / 10

Retourneren | Veelgestelde vragen

  • Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Stuur een mail naar info@tuinartikeltotaal.nl met daarin aangegeven welke producten u retour wilt sturen. Wij sturen u vervolgens het retourformulier toe. Uw retourzending ontvangen wij graag met een ingevuld retourformulier. Met een ingevuld formulier kunnen wij de zending verwerken. Vervolgens kunt u uw retourzending naar het dichtstbijzijnde postkantoor bij u in de buurt brengen. 

  • Waar kan ik een retourformulier downloaden?

Deze kunt u helaas nog niet downloaden op onze webshop! Stuur even een mailtje naar info@tuinartikeltotaal.nl met daarin aangegeven welke bestelling u wilt retourneren. Vervolgens sturen wij u een retourformulier toe. 

  • Binnen hoeveel dagen moet ik mijn bestelling retourneren?

Binnen 14 dagen na ontvangst dient u uw retour aan te melden. Na deze aanmelding heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. De directe kosten van het terugzenden van uw retour komen voor uw rekening. Houdt altijd rekening met de retourvoorwaarden

  • Wat zijn de retourvoorwaarden?

Onze retourvoorwaarden kunt hier vinden. Producten die u retour stuurt moeten in originele staat zijn verpakt en ongebruikt zijn. Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan zijn wij genoodzaakt om deze waardevermindering aan u door te berekenen. Wij verzoeken u daarom om producten en verpakkingen altijd zorgvuldig te behandelen. 

  • Kan een product uit de sale worden geretourneerd?

Ja, een product uit de sale kunt u gewoon retourneren. Uiteraard moet het product aan de retourvoorwaarden voldoen. 

  • Wat zijn de retourkosten voor mijn bestelling?

De directe kosten van uw retourzending komen voor uw rekening.