8.9 / 10

Tuinafval

Bestel uw gereedschap voor het opruimen van uw tuinafval bij Tuinartikeltotaal en ervaar het gebruiksgemak van onze artikelen. 

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
4 producten
 1. TUINAFVALZAK KOPEN BIJ TUINARTIKELTOTAAL.NL
  NATURE TUINAFVALZAK 148L MET HANDVATEN - H53x53x53 CM
  Normale prijs € 24,60 Speciale prijs € 11,70
 2. TUINAFVALZAK KOPEN BIJ TUINARTIKELTOTAAL.NL
  NATURE TUINAFVALZAK 252L MET HANDVATEN - H60x60x70 CM
  Normale prijs € 25,30 Speciale prijs € 19,50
 3. TUINAFVALZAK KOPEN BIJ TUINARTIKELTOTAAL.NL
  NATURE TUINAFVALZAK 325L MET HANDVATEN - H68x68x70 CM
  Normale prijs € 29,95 Speciale prijs € 21,60
 4. TUINAFVALZAK KOPEN BIJ TUINARTIKELTOTAAL.NL
  NATURE TUINAFVALZAK 225L MET HANDVATEN - H50x90x50 CM
  Normale prijs € 22,60 Speciale prijs € 14,75
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
4 producten

Het opruimen van tuinafval is vaak veel gedoe. Losse vuilniszakken die niet op blijven staan, bladeren op lastig bereikbare plekken en vuilniszakken die scheuren: u kent het wel. Tuinartikeltotaal heeft een breed aanbod gereedschappen die het ruimen van tuinafval een stuk gemakkelijker maken.

Tuinafvalzakken met veer

In ons assortiment vindt u speciale vuilniszakken die uit zichzelf rechtop blijven staan. De tuinafvalzakken zijn voorzien van een veer welke ervoor zorgt dat de zak rechtop blijft staan en u eenvoudig uw tuinafval in de zak kunt gooien. Ook blijven takken en bladeren minder snel steken in de afvalzak en scheurt de zak niet open. U hoeft niet meer met twee handen 10 dingen tegelijk te doen wat u een hoop moeite bespaard.

Eenvoudig vuil oprapen

Met behulp van speciale grijpers is het erg eenvoudig vuil op te rapen van plaatsen die moeilijk te bereiken zijn. Denk bijvoorbeeld aan een stuk afval dat tussen de plantjes in uw bloemperk ligt. De grijper zorgt ervoor dat u niet in uw bloemperk hoeft te staan om het afval op te ruimen. Ook is de afvalgrijper dankzij zijn steel ideaal voor het zo min mogelijk belasten van uw rug en knieën bij het opruimen van tuinafval.