Royal Well

Royal Well

Royal Well is gespecialiseerd in het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige tuinkassen en kweekkassen. Of u nu op zoek bent naar een ruime tuinkamer, een muurkas, een broeikas, een oranjerie, een tunnelkas, een foliekas of een simpele hobbykas, Royal Well biedt werkelijk voor ieder wat wils. Welke kas u ook aanschaft, u bent altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct! Neem op uw gemak een kijkje in het indrukwekkende Royal Well assortiment van Tuinartikel Totaal en ontdek de vele mogelijkheden!

Filter

Producten 1-32 van 53

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. ROYAL WELL BROEIKAS JUMBO WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  ROYAL WELL BROEIKAS JUMBO
  € 199,00
 2. ROYAL WELL BROEIKAS VIOLA WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  ROYAL WELL BROEIKAS VIOLA
  € 45,95
 3. ROYAL WELL GLASHAKEN WWW.TUIANRTIKELTOTAAL.NL
  ROYAL WELL GLASHAKEN
  € 7,79
 4. ROYAL WELL GLASKLEMMEN WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  ROYAL WELL GLASKLEMMEN
  € 7,79
 5. ROYAL WELL GRONDANKERSET WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  ROYAL WELL GRONDANKERSET
  € 49,95
 6. ROYAL WELL MAXI KWEEKTAFEL WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  ROYAL WELL MAXI KWEEKTAFEL
  € 295,00
 7. ROYAL WELL MAXI KWEEKTAFEL WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  ROYAL WELL MAXI KWEEKTAFEL
  € 369,00
Filter

Producten 1-32 van 53

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Royal Well tuinkas

Of u nu gaat voor een simpele foliekas die gemakkelijk te verplaatsen is, of toch de voorkeur geeft aan een grote glazen tuinkas met alles erop en eraan, in het uitgebreide aanbod van Royal Well vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Voor de kleinere tuinen kan bijvoorbeeld een muurkas uitkomst bieden. Natuurlijk leveren wij ook alle accessoires en toebehoren voor Royal Well tuinkassen. Hierbij kunt u denken aan glasklemmen, glashaken en raamopeners.

Kweekkassen voor de hobbyist

Royal Well levert tevens een mooie collectie met kweekkassen voor de hobbyist. Deze vergen een minimale investering en bieden toch volop mogelijkheden om uw eigen groenten, fruit en kruiden te kweken – zonder dat u hier veel ruimte voor nodig heeft! Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een aantal kweekbakken aan te schaffen. Deze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan afmetingen. Ook kweekbakken met geïntegreerde verwarming behoren tot de mogelijkheden.