9.0 / 10

Bezemsteel

Heeft u een losse bezemsteel van hout nodig? Die kunt u heel eenvoudig bestellen in de online shop van Tuinartikel Totaal. Door een losse veger te bestellen en deze te combineren met een goede houten bezemsteel kunt u heel eenvoudig een bezem samenstellen die de werkzaamheden binnen en buiten makkelijker en comfortabeler voor u maakt.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Aanbod bezemstelen

Wij leveren diverse houten bezemstelen, welke verkrijgbaar zijn in verschillende lengtes. Zo kiest u eenvoudig een lengte die voor u het prettigst is en uw rug het minst belast. Voor mensen die kleiner zijn dan 1.70 meter is een steellengte van 120 centimeter goed. Heeft u een lengte tussen de 1.70 en 1.80 meter, dan kunt u kiezen voor een bezemsteel van rond de 140 centimeter. Bent u langer dan 1.80 meter, dan is een steellengte van 150 centimeter beter. Uiteraard leveren wij ook bijpassende stokhouders, voor een extra stevige verbinding. Zorg er bij het aanschaffen van een stokhouder wel voor dat u dezelfde diameter als de bezemsteel aanhoud, zodat u zeker weet dat deze goed past! Naast losse bezemstelen leveren wij ook verschillende vegers in alle soorten en maten, alsmede een ruim aanbod aan complete bezems inclusief steel. Verder kunt u ook bij ons terecht voor andere stelen voor tuingereedschap. Hier zitten ook verlengstukken en ergonomische stelen tussen voor nog meer gemak en comfort tijdens het werken in de tuin.

Bezemstelen kopen

Losse bezemstelen kopen? Daarvoor bent u bij Tuinartikel Totaal aan het juiste adres. U profiteert bij ons altijd van een uitstekende service en heeft de keuze uit verschillende betaalmethodes. Daarbij hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten – wij zorgen dat uw bezemstelen zo spoedig mogelijk bij u op het gewenste adres worden bezorgd. Wij leveren zowel in Nederland als in België! Heeft u nog vragen over het bestellen van bezemstelen of over één van onze andere producten? Neemt u dan gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!