8.9 / 10

Handgereedschap

Het juiste handgereedschap maakt het u erg gemakkelijk het nodige onderhoud aan uw tuin te verrichten. Bestel uw favoriete handgereedschap eenvoudig en veilig online bij Tuinartikel Totaal. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

24 producten

 1. TALEN TOOLS MINI SCHEP WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TALEN TOOLS MINI SCHEP
  € 7,99
 2. NATURE TUINZEEF 12 MM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  NATURE TUINZEEF 12 MM
  € 14,95
 3. WOLF GARTEN UI-M MULTIHARK WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WOLF GARTEN UI-M MULTIHARK
  € 13,95
 4. WOLF GARTEN EA-M ZAAIROL WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WOLF GARTEN EA-M ZAAIROL
  € 21,95
 5. WOLF GARTEN DR-M 35 HARK 14 TANDS WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WOLF GARTEN DR-M 35 HARK
  € 17,95
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

24 producten

Bij Tuinartikeltotaal bieden wij een groot assortiment handgereedschap voor de tuin. Het juiste handgereedschap maakt het u erg gemakkelijk het nodige onderhoud aan uw tuin te verrichten. Zo bieden wij onder andere diverse bezems, harken en gereedschap voor het onderhoud van uw gazon.

De naam handgereedschap zegt het al, dit tuingereedschap wordt met de hand bediend en is niet voorzien van motoren of accu’s. De gereedschappen zijn van verschillende merken zoals Wolf Garten, Gardena of Talen Tools. In ons assortiment hebben wij zelfs een speciale categorie gereedschappen voor kinderen waarmee zij op jonge leeftijd al kunnen leren over onderhoud van bloemen en planten in de tuin.

Het handgereedschap dat wij aanbieden is van goede kwaliteit en is eenvoudig bij ons te bestellen zodat u daarvoor niet de deur uit hoeft.