Bollenplanter

Een bollenplanter is tuingereedschap dat speciaal gemaakt is om bloembollen mee in de grond te planten. Het werkt als volgt: u drukt de bollenplanter in de grond tot op de aanbevolen diepte. Daarna haalt u de bollenplanter omhoog en legt u de bol (met de punt naar boven) in het gegraven gat. Vervolgens knijpt u in de bollenplanter om de uitgegraven grond weer los te laten in het gat. Even aandrukken en u kunt verder met de volgende bol!

Filter

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aanbod bollenplanters

In ons uitgebreide assortiment met tuingereedschap vindt u diverse bollenplanters van topmerken zoals Gardena en Talen Tools. Hiermee bent u verzekerd van prima kwaliteit bollenplanters! U kunt kiezen voor een handmatige bollenplanter of een bollenplanter met een lange steel, welke helpt om uw rug en knieën zoveel mogelijk te ontlasten. Naast bollenplanters leveren wij ook andere tuingereedschappen, waaronder tuinscheppen, spades, harken en schoffels. Bekijk op uw gemak het complete aanbod en pak uw voordeel met onze aantrekkelijke prijzen! 

Bollenplanter kopen

Een bollenplanter kopen bij Tuinartikel Totaal? Dan profiteert u van vele voordelen: betrouwbaar online winkelen met het Thuiswinkel Waarborg, veilig betalen via de betaalmethode van uw keuze, en een uitstekende service. U hoeft dus voortaan niet eens meer de deur uit voor de aanschaf van een nieuwe bollenplanter! Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk op het gewenste adres wordt afgeleverd. Onze bollenplanters zijn zeer scherp geprijsd, dus u betaalt nooit teveel. Wij willen graag al onze klanten goed mogelijk van dienst zijn, dus mocht u nog vragen hebben over een bollenplanter kopen, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Onze medewerkers van de klantenservice staan u graag te woord!