8.9 / 10

Bollenplanter

Een bollenplanter is tuingereedschap dat speciaal gemaakt is om bloembollen mee in de grond te planten. Het werkt als volgt: u drukt de bollenplanter in de grond tot op de aanbevolen diepte. Daarna haalt u de bollenplanter omhoog en legt u de bol (met de punt naar boven) in het gegraven gat. Vervolgens knijpt u in de bollenplanter om de uitgegraven grond weer los te laten in het gat. Even aandrukken en u kunt verder met de volgende bol!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Assortiment bollenplanters

In ons assortiment met tuingereedschap vindt u diverse bollenplanters van topmerken zoals Gardena en Talen Tools. Hiermee bent u verzekerd van prima kwaliteit bollenplanters! U kunt kiezen voor een handmatige bollenplanter of een bollenplanter met een lange steel, welke helpt om uw rug en knieën zoveel mogelijk te ontlasten. Naast bollenplanters leveren wij ook andere tuingereedschappen, waaronder tuinscheppen, spades, harken en schoffels. Bekijk op uw gemak het complete aanbod en pak uw voordeel met onze aantrekkelijke prijzen! 

Bollenplanter kopen

Wilt u een bollenplanter kopen? Daarvoor bent u bij Tuinartikel Totaal aan het juiste adres. U profiteert bij ons altijd van een uitstekende service en heeft de keuze uit verschillende betaalmethodes. Daarbij hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten – wij zorgen dat uw bezemstelen zo spoedig mogelijk bij u op het gewenste adres worden bezorgd. Wij leveren zowel in Nederland als in België! Heeft u nog vragen over het bestellen van een bollenplanter of over één van onze andere producten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!