8.9 / 10

Spade

Een spade is een soort schop. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een bats heeft het blad van een spade geen holling; hierdoor is een spade niet zo geschikt om mee te scheppen. Een spade is echter wel zeer geschikt om de grond af te steken of om te spitten. Doordat het blad van een spade een rechte bovenkant heeft, kunt u uw voet erop zetten om meer kracht te zetten. Kunt u ook wel een spade gebruiken? Als specialist op het gebied van tuinbenodigdheden biedt Tuinartikel Totaal het juiste tuingereedschap voor elke klus.

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
1 item
  1. POLET PROF KABELSPADE ZH 320/135 2V EPOXY T-ST 75CM   WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
    POLET PROF KABELSPADE ZH 320/135 2V EPOXY T-ST 75CM
    Regular Price € 81,75 Special Price € 66,95
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
1 item

Soorten spades

Tuinartikel Totaal levert verschillende soorten complete aluminium spades van merken als Spear & Jackson, Wolf Garten en Talen Tools. Ook hebben we een ruim aanbod met losse ingefreesde en niet-ingefreesde spadestelen in diverse lengtes van 75 tot en met 110 centimeter, in een rechte, gebogen of sterk gebogen variant. Zo kunt u een steel vinden die de werkzaamheden voor u vergemakkelijkt. Ook voor de aanschaf van een kinderspade kunt u bij ons terecht.

Kijkt u ook eens in ons aanbod schoppen, harken en cultivators.

Spade kopen

Een nieuwe spade kopen? Dat is zo geregeld bij Tuinartikel Totaal. Profiteer van de laagste spade prijs en bestel uw spade in onze online shop! Wellicht kunt u zelfs van een mooie spade aanbieding profiteren. U bent bij ons altijd verzekerd van een prima service en heeft de keuze uit verschillende betaalmethodes. Daarbij hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten – wij zorgen dat uw nieuwe spade zo spoedig mogelijk bij u op het gewenste adres worden bezorgd. Wij leveren zowel in Nederland als in België! Heeft u nog vragen over het bestellen van spades of over één van onze andere producten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord!