9.0 / 10

Gazongereedschap

Om een gazon mooi strak en groen te houden is het belangrijk dat u het gazon goed verzorgt en onderhoudt. Het verzorgen van het gazon doet u door de juiste voeding toe te dienen en door te zorgen voor voldoende beregening van het gazon. Maar met enkel voeding en beregening blijft uw gazon niet mooi strak. Daarvoor bieden wij een breed assortiment gazongereedschappen van hoge kwaliteit merken waaronder Gardena en Wolf Garten. De gazongereedschappen helpen u bij het creëren van een strak gazon dat mooi vol en groen is.

Bestel uw gereedschappen voor een optimale gazonverzorging vandaag nog bij Tuinartikeltotaal.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

  1. TALEN TOOLS LOOPGRASKANTSCHAAR VERSTELBAARWWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
    TALEN TOOLS VERSTELBARE LOOPGRASKANTSCHAAR
    Normale prijs € 34,95 Speciale prijs € 29,95
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

Het gazon onderhouden

Het bijhouden van uw gazon is minstens zo belangrijk als het toedienen van voeding en vocht voor het creëren van een mooi vol gazon. Om een mooi strak gazon te verkrijgen dient u ook de lengte, kanten en beluchting van uw gazon op pijl te houden.

Ook moet regelmatig het dode materiaal uit uw gazon verwijderen. Het verwijderen van dode stukken uit uw gazon wordt verticuteren genoemd. Hiervoor bestaan zogenaamde verticuteermachines en verticuteerharken die dit proces erg eenvoudig maken. 

Een strak gazon creëren

Om een strak gazon te creëren dient u de lente en de kanten van uw gazon goed bij te houden. Aangeraden wordt om iedere week het gazon te maaien en de kanten af te steken. In het voorjaar wordt zelfs aangeraden dit twee keer per week te doen. Met behulp van de graskantenstekers in ons assortiment heeft u binnen mum van tijd uw gazon mooi strak afgewerkt en kunt u weer genieten van een prachtig gazon. 

Voor het eenvoudig beregenen van uw gazon kunt u terecht bij ons assortiment sproeiers. Het assortiment sproeiers is zeer uitgebreid en biedt diverse sproeiers die geschikt zijn voor het besproeien van uw gazon.