9.0 / 10

Luiwagen

Een luiwagen is een type borstel dat speciaal geschikt is voor het schrobben van straattegels en andere vormen van bestrating, alsmede vloeren met een harde bovenlaag. Deze kunnen met water en zeep worden schoon geschrobd. Wilt u een luiwagen kopen? Dan zit u goed bij Tuinartikel Totaal!
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Aanbod luiwagens

Onze luiwagens van het merk Vero zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn leverbaar in verschillende afmetingen en verkrijgbaar in een natuurvezel en een fiber variant. De luiwagens worden standaard geleverd zonder steel; een steel is uiteraard wel los mee te bestellen. Hiervoor kunt u terecht in de categorie bezemstelen. U kunt dan meteen kiezen voor een steellengte die geschikt is voor uw lengte, wat uw werkhouding ten goede komt en rugklachten voorkomt. Een luiwagen is een echte schrobbezem en daardoor minder geschikt voor het bij elkaar vegen van vuil. Gelukkig biedt Tuinartikel Totaal een geschikte bezem voor elke klus! Kijk ook eens bij onze straatbezems en vegers.

Luiwagen kopen

Door een luiwagen te bestellen bij Tuinartikel Totaal profiteert u van vele voordelen: betrouwbaar online winkelen met het Thuiswinkel Waarborg, veilig betalen via de betaalmethode van uw keuze, en een uitstekende service. U hoeft dus voortaan niet eens meer de deur uit voor de aanschaf van een nieuwe luiwagen! Onze luiwagens zijn zeer scherp geprijsd, en wellicht kunt u nog van een aantrekkelijke luiwagen aanbieding profiteren! Wij willen graag al onze klanten goed mogelijk van dienst zijn, dus mocht u nog vragen hebben over het bestellen van een luiwagen of over één van onze andere artikelen, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Onze medewerkers van de klantenservice staan u graag te woord!