9,0 / 10

Gebaseerd op 492 beoordelingen

Straatbezem

Een stevige straatbezem is onmisbaar voor iedereen die wel eens buiten moet vegen. Straatbezems zijn speciaal gemaakt om hardnekkig vuil te kunnen verwijderen zonder dat u hiervoor veel energie moet verbruiken. Bent u toe aan een nieuw exemplaar? Kijk dan eens in het aanbod straatbezems van Tuinartikel Totaal!

18 Item(s)

per pagina

18 Item(s)

per pagina

Aanbod straatbezems

Onze straatbezems van het merk Vero zijn voorzien van harde kunststof haren, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor breedtes. Moet u grote oppervlakken vegen, dan is een straatbezem met een breedte van 35 of 41 centimeter zeer geschikt. Voor kleinere oppervlakken kunt u kiezen voor een straatbezem van 29 centimeter breed. Omdat u bij een straatbezem meer kracht zet, is een bredere steel wel zo fijn. Ook de juiste lengte van de bezemsteel is belangrijk voor een goede werkhouding. Onze straatbezems worden standaard geleverd zonder steel. Uiteraard kunt u deze bezemstelen gewoon los mee bestellen! Wij leveren bezemstelen in verschillende lengtes en diktes. Met de juiste straatbezem is het schoonhouden van uw stoep, oprit of terras een fluitje van een cent!

Straatbezem kopen

Een straatbezem kopen? Daarvoor hoeft u tegenwoordig de deur niet eens meer uit; dat kan namelijk gewoon online, in de webshop van Tuinartikel Totaal. Dankzij het Thuiswinkel Waarborg bent u bij ons altijd verzekerd van veilig en betrouwbaar online winkelen. U kiest zelf de betaalmethode die u het prettigst vindt (iDeal, overboeking, PayPal, AfterPay, Mister Cash, Direct E-banking of rembours) en profiteert altijd van een prima service. Indien u nog vragen heeft over het bestellen van een nieuwe straatbezem of over één van onze andere tuingereedschappen, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord!