8.9 / 10

Straatbezem

Een stevige straatbezem is onmisbaar voor iedereen die wel eens buiten moet vegen. Straatbezems zijn speciaal gemaakt om hardnekkig vuil te kunnen verwijderen zonder dat u hiervoor veel energie moet verbruiken. Bij Tuinartikeltotaal kunt u terecht voor een breed assortiment straatbezems. In ons assortiment vindt u straatbezems van verschillende afmetingen en met verschillende typen borstels. Bekijk ons assortiment en selecteer uw favoriete straatbezem.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Aanbod straatbezems

Onze straatbezems van het merk Vero zijn voorzien van harde kunststof haren, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor breedtes. Moet u grote oppervlakken vegen, dan is een straatbezem met een breedte van 35 of 41 centimeter zeer geschikt. Voor kleinere oppervlakken kunt u kiezen voor een straatbezem van 29 centimeter breed. Omdat u bij een straatbezem meer kracht zet, is een bredere steel wel zo fijn. Ook de juiste lengte van de bezemsteel is belangrijk voor een goede werkhouding. Onze straatbezems worden standaard geleverd zonder steel. Uiteraard kunt u deze bezemstelen gewoon los mee bestellen! Wij leveren bezemstelen in verschillende lengtes en diktes. Met de juiste straatbezem is het schoonhouden van uw stoep, oprit of terras een fluitje van een cent!

Straatbezem met steel en zonder steel

Bij Tuinartikeltotaal kunt u kiezen uit een bezem met steel of een bezem zonder steel. Het kan voorkomen dat de bezem versleten is of dat u een ander type borstel nodig heeft, maar dat de steel nog in prima staat is. Dan heeft u aan een bezem zonder steel genoeg.

De merken Gardena en Wolf Garten leveren efficiënte oplossingen voor volle kasten met bezems en ander tuingereedschap. Het is bij deze merken namelijk mogelijk om één steel te gebruiken voor meerdere gereedschappen. Dankzij het handige kliksysteem is het erg eenvoudig om de gereedschappen aan de steel te verwisselen. Zo is dit ook mogelijk voor de straatbezems van deze merken.