9.0 / 10

Vegers

Er zijn vegers verkrijgbaar voor elke denkbare toepassing, voor zowel binnen als buiten. Door de juiste veger voor uw veegklus te gebruiken bent u verzekerd van het beste resultaat en kunt u zo efficiënt mogelijk werken. Tuinartikel Totaal biedt het grootste aanbod met vegers voor uiteenlopende toepassingen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Aanbod vegers

Als het op vegers aankomt, dan vindt u bij ons ongetwijfeld wat u zoekt. Ons aanbod vegers bestaat uit handveger-en-bliksets, losse stofblikken van metaal (ideaal voor buiten!), losse handvegers (met kokos haren), zaalvegers (met gemengde haren of kokos haren), voetenvegers en kleine bezems met lange haren, welke uitstekend geschikt zijn om hoeken mee te vegen. Voor de vegers die zonder steel worden geleverd, kunt u uiteraard ook een losse <a href="/tuingereedschap/handgereedschap/bezem/bezemsteel">bezemsteel</a> mee bestellen in de lengte die voor u het prettigst is. Wat betreft het soort haren van de veger, is het goed om te weten wat de eigenschappen van de verschillende vezels zijn. Kokosharen zijn zacht, waardoor ze ook geschikt zijn om heel fijn vuil mee te vegen. Dit soort haren treft u dan ook voornamelijk aan op vegers voor binnenshuis. Haren die vervaardigd zijn uit bassine/stalks vezels zijn juist hard; deze haren worden daarom vooral gebruikt voor schrobbezems, straatbezems, stalbezems en andere bezems voor buitengebruik.

Vegers kopen

Vegers kopen is heel eenvoudig wanneer u bestelt via Tuinartikel Totaal! Dankzij het Thuiswinkel Waarborg bent u bij ons altijd verzekerd van betrouwbaar online winkelen. U kunt veilig online betalen via de betaalmethode van uw keuze; ook achteraf betalen behoort tot de mogelijkheden. Neem op uw gemak een kijkje in ons aanbodvegers en profiteer van onze uitstekende service! Heeft u nog vragen over het bestellen van vegers, bekijk dan onze FAQ voor de veel gestelde vragen of neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder!