8.9 / 10

Grindharken

Een grindhark is een speciale hark voor het egaliseren van uw grindpad en is verkrijgbaar in verschillende breedten. Een grindhark is zeer stevig waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is. Harken om grind te verdelen zijn ook te gebruiken voor andere zware werkzaamheden zoals het ruw maken van de grond en het egaliseren van andere soorten grond. Koop uw stevige grindhark voordelig bij de specialist.

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
1 item
  1. GARDENA COMBISYSTEM-GRINDHARK  WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
    GARDENA COMBISYSTEM GRINDHARK 10 TANDS 18,5 CM
    Normale prijs € 11,99 Speciale prijs € 8,99
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
1 item

Speciale harken om gemakkelijk grind te egaliseren

Doordat een grindhark korte tanden heeft die in een speciale hoek geplaatst zijn wordt het zeer gemakkelijk om grind te egaliseren. De speciale hoek van de tanden zorgt voor moeiteloos voor- en achteruit grind harken zonder dat u daarvoor veel moeite hoeft te doen.

Verschillende soorten grindharken

Grindharken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De hoeveelheid tanden van de grindhark wordt medebepaald door de mate waarin het grind grof of fijn is. Bij groot grind gaat de voorkeur uit naar grove tanden en bij klein grind naar fijne tanden.

Combisysteem grindharken

Om ruimte in uw schuur te besparen zijn er handige combisystemen beschikbaar. Een grindhark met combisysteem koopt u zonder steel, maar klikt u gemakkelijk op een geschikte combisyteem steel. Doordat u minder stelen in uw schuur hoeft te bewaren bespaart dit een hoop ruimte.