9.0 / 10

Snoeischaar

Een snoeischaar is bij uitstek geschikt voor het snoeien van dunne takjes en twijgjes. Er zijn verschillende soorten snoeischaren verkrijgbaar, waaronder de papegaaienbek snoeischaar en de aambeeld snoeischaar. Het verschil tussen deze twee soorten snoeischaren zit hem in de snijtechniek; een papegaaienbek takkenschaar heeft twee messen; er wordt dus van beide kanten gesneden. Bij een aambeeld takkenschaar snijdt het mes aan één kant; dit mes wordt tegen de andere kant (het ‘aambeeld’) aangeslagen.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 producten

 1. TALEN TOOLS SNOEISCHAAR GRIJS WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TALEN TOOLS SNOEISCHAAR GRIJS
  Normale prijs € 6,99 Speciale prijs € 4,99
 2. TALEN TOOLS SNOEISCHAAR PROFESSIONEEL ROOD WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TALEN TOOLS SNOEISCHAAR PROFESSIONEEL ROOD
  Normale prijs € 30,95 Speciale prijs € 27,99
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 producten

Soorten snoeischaren

Tuinartikel Totaal levert verschillende soorten snoeischaren van kwaliteitsmerken zoals Talen Tools, Wolf Garten en Gardena. U kunt kiezen voor een eenvoudige mechanische snoeischaar of een accu snoeischaar. Moet u heel precies snoeien, dan is een snoeischaar met een extra smalle precisiekop aan te raden.

Heeft u dikkere takken van twee tot vier centimeter, dan kunt u vaak beter een takkenschaar gebruiken. Nog dikkere takken kunt u afzagen met een accu kettingzaag.

Snoeischaar kopen

Een goedkope snoeischaar kopen? Daarvoor hoeft u tegenwoordig de deur niet eens meer uit; dat kan namelijk gewoon online, in de webshop van Tuinartikel Totaal. Dankzij het Thuiswinkel Waarborg bent u bij ons altijd verzekerd van veilig en betrouwbaar online winkelen. U kiest zelf de betaalmethode die u het prettigst vindt (iDeal, overboeking, PayPal, AfterPay, Mister Cash, Direct E-banking of rembours) en profiteert altijd van een prima service. Bij ons vindt u altijd de laagste snoeischaar prijs, en met een beetje geluk kunt u ook nog van een mooie snoeischaar aanbieding profiteren. Indien u nog vragen heeft met betrekking tot een nieuwe snoeischaar kopen, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord!