8.9 / 10

Kweekbedden & Kweektafels

Met de kweekbedden en -tafels van Tuinartikel Totaal kunt u eenvoudig uw eigen zaaigoed kweken. Geschikt voor kleine tuinen, balkons en patio's. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
2 producten
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
2 producten

Welk kweekbed past het beste bij u?

Begin uw eigen groente- of moestuin met onze compacte kweekbedden- en tafels. Een kweekbed geeft uw zaaigoed de juiste omstandigheden om te ontkiemen. Zodra de plantjes ontkiemt zijn en groot genoeg zijn, kunnen ze in de volle grond gezet worden. De kweektafels  zijn compact en kunnen indien mogelijk, makkelijk verplaatst worden. Bovendien zijn ze niet alleen geschikt voor grote tuinen, maar passen ook perfect in een kleinere tuinen of zelfs op het balkon.

Een aantal van onze kweekbedden zijn gemaakt van natuurlijke wilgen. Niet alleen handig in gebruik, maar zien er daarnaast ook mooi uit. De kweektafels zijn verhoogd en en perfect voor het kweken van uw eigen groente of kruiden. De kweektafels en -bedden zijn zo gemaakt dat de kweekaarde bijeen blijft en niet uit de bak loopt. Heeft u last van uw rug maar wilt dolgraag gaan kweken? Geen probleem! Door onze verhoogde kweekbedden hoeft u minder vaak te bukken. We hebbben zelfs modellen op wieltjes! 

Uw favoriete kweekbed of kweektafel bestelt u bij ons online. Maak het kweken nog aangenamer door één van onze kweekbenodigheden of handgereedschap voor de tuin bij te bestellen.