Kweekbedden & Kweektafels

Met de kweekbedden en -tafels van Tuinartikel Totaal kunt u eenvoudig uw eigen zaaigoed kweken. Geschikt voor kleine tuinen, balkons en patio's. Onze kweekbedden zijn gemaakt van natuurlijke wilgen. Niet alleen handig in gebruik, maar zien er daarnaast ook mooi uit. De kweektafels zijn verhoogd en en perfect voor het kweken van uw eigen groente of kruiden. De kweektafels en -bedden zijn zo gemaakt dat de kweekaarde bijeen blijft en niet uit de bak loopt. 

Bestel uw favoriete kweekbed of kweektafel gemakkelijk en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl. Eenvoudig besteld, snel geleverd!

5 Item(s)

per pagina

5 Item(s)

per pagina

Praktische kweekbedden en kweektafels 

Begin uw eigen groente- of moestuin met onze compacte kweekbedden- en tafels. Een kweekbed geeft uw zaaigoed de juiste omstandigheden om te ontkiemen. Zodra de plantjes ontkiemt zijn en groot genoeg zijn, kunnen ze in de volle grond gezet worden. De kweektafels en -bedden zijn compact en kunnen makkelijk verplaatst worden. Bovendien zijn ze niet alleen geschikt voor grote tuinen, maar passen ook perfect in een kleinere tuin of plaats ze op het balkon. 

Kweekbedden & -tafels bestellen

Uw favoriete kweekbed of kweektafel bestelt u eenvoudig bij ons online. Uw favoriete tuinartikelen bezorgen wij op ieder gewenst afleveradres. Dus niet alleen bij u thuis, maar kunnen wij ook direct bij uw volktuin laten bezorgen. Maak het kweken aangenaam door één van onze kweekbenodigheden of handgereedschap voor de tuin bij te bestellen.