8.9 / 10

Stelen voor tuingereedschap

In ons assortiment vindt u veel gereedschappen die zonder steel geleverd worden. De reden hiervoor is omdat iedereen een voorkeur heeft voor een type steel dat zij het fijnst vinden werken. Zo zijn er onder andere stelen van hout, kunststof en aluminium. Op deze pagina vindt u ons uitgebreide assortiment stelen voor tuingereedschap.

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
1 item
  1. GARDENA COMBISYSTEM-ALUMINIUMSTEEL  WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
    GARDENA COMBISYSTEM-ALUMINIUMSTEEL
    Normale prijs € 19,99 Speciale prijs € 14,99
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
1 item

Alluminium stelen en houten stelen

Ons assortiment stelen is erg uitgebreid en uiteenlopend. Niet alle stelen zijn dan ook geschikt voor alle gereedschappen in ons assortiment. Zo zijn de aluminiumstelen enkel geschikt voor gereedschappen zoals boomscharen of schoonmaakgereedschap zoals ragebollen en schrobbers.

De aluminium stelen worden aangeboden in verschillende modellen. Sommige modellen zijn voorzien van een hoek of kromming waardoor lastig bereikbare plekken eenvoudiger te bereiken zijn. Ook zijn er aluminium stelen beschikbaar die in lengte versteld kunnen worden. Zo kunt u bijvoorbeeld een fruitplukker op de steel plaatsen om hoog hangend fruit te kunnen plukken. 

De houten stelen zijn beschikbaar in verschillende lengtes en vormen. Deze stelen zijn geschikt voor gereedschappen zoals de schopbladen en de bezems. Onze houten stelen zijn ook beschikbaar met een kromming. De kromming kan het gebruik van de schop voor sommige mensen comfortabeler maken.  

Steel bevestigen

Om de steel aan uw gereedschap te bevestigen heeft u voor de aluminiumstelen niets nodig. U dient te controleren of de aluminium steel de juiste aansluiting heeft voor uw gereedschap. De aluminium stelen zijn namelijk voorzien van een handige aansluiting waardoor de steel met een enkele beweging bevestigd kan worden. De houten stelen moeten in de met een spijker of schroef vastgezet worden aan het gereedschap. Het gereedschap is in de meeste gevallen ook voorzien van een gat waar de steel in te plaatsen is. Indien er geen voorgeboord gat in het gereedschap zit bieden wij ook stokhouders aan. Deze plaatst u op het gereedschap en vervolgens kunt u de steel eenvoudig monteren.