8.9 / 10

Potten en containers

Met de handige potten en containers kunt u kleinschalig kweken, zelfs als u geen tuin heeft. Bestel uw favoriete potten en containers eenvoudig en veilig online bij Tuinartikel Totaal. 

 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 producten
 1. TUINPLANTCONTAINER 7,5 LITER WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TUINPLANTCONTAINER 7,5 LITER
  Regular Price € 2,99 Special Price € 1,50
 2. TUINPLANTCONTAINER SET 3 STUKS WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TUINPLANTCONTAINER SET 3 STUKS
  Regular Price € 2,99 Special Price € 1,50
 3. TUINPLANTCONTAINER SET 6 STUKS WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TUINPLANTCONTAINER SET 6 STUKS
  Regular Price € 2,99 Special Price € 1,99
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 producten

Bij Tuinartikel Totaal kunt u terecht voor diverse potten en containers om uw planten in op te kweken of in over te planten. Kweekpotten zijn vrijwel onmisbaar bij het kweken van eigen groente, fruit of kruiden. Met de handige potten en containers kunt u kleinschalig kweken, zelfs als u geen tuin heeft. 

Potten en containers 

Niet alle potten en containers zijn hetzelfde. Zo heeft iedere pot en container een eigen doeleinde. Zo zijn er kleine stekpotjes verkrijgbaar om in te zaaien of te stekken, maar ook grotere potten en containers zijn verkrijgbaar waar u kleine of grote planten in kunt planten en kunt laten groeien. Met onze kweekbenodigdheden en tuingereedschap maakt u het kweken gemakkelijker. Gebruik een kweektafel voor het poten en overplanten van uw gewas en plaats ze in een kas voor de tuin of balkon.  

De grootte van een kweekpot

Bij het kopen van een kweekpot dient u te letten op de afmetingen van de pot. De ideale omvang is afhankelijk van de grootte van de jonge plant. Koopt u een te kleine kweekpot dan heeft het plantje niet genoeg ruimte om te groeien. Maar koop ook niet een te grote pot, want dan kan het water zich ophopen. De wortels van het plantje kunnen hier dan niet bij. Daarbij kan té vochtig aarde ervoor zorgen dat er wortelrot ontstaat. En dat wil u natuurlijk voorkomen. 

Plant containers

De containers zijn ideaal voor het overplanten van de jonge plantjes. De planten krijgen hiermee genoeg ruimte om verder te kunnen groeien. Onze plant containers zijn verkrijgbaar in diverse vormen en formaten. Zowel rechthoekige als ronde containers. Wij hebben containers met een inhoud van 1 liter tot aan containers met een inhoud van 90 liter. Gemaakt van zwart polyethyleenf en beschikken over een perfecte afwaterbodem. 

Heeft u moeite met het vinden van de juiste potten of containers? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.