Potten en containers

Bij Tuinartikel Totaal kunt u terecht voor diverse  potten en containers  om uw planten in op te kweken of in over te planten. Kweekpotten zijn vrijwel onmisbaar bij het kweken van eigen groente, fruit of kruiden. Doe de zaadjes in een kunststof stekpotje. Zodra de zaadje ontkiemen en beginnen te groeien, kunt u de jonge plantjes over planten in een grote pot of container. Met de handige potten en containers kunt u kleinschalig kweken, zelfs als u geen tuin heeft. 

Bestel uw kweekpotten en containers eenvoudig en snel online op Tuinartikeltotaal.nl

Items 1 to 24 of 29 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Items 1 to 24 of 29 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Potten en containers 

Er zijn diverse potten en containers te verkrijgen, voor verschillende doeleinden. Zo zijn er kleine stekpotjes verkrijgbaar om in te zaaien of te stekken, maar ook grotere potten en containers zijn verkrijgbaar waar u kleine of grote planten in kunt planten en kunt laten groeien. Met onze kweekbenodigdheden en tuingereedschap maakt u het kweken gemakkelijker. Gebruik een kweektafel voor het poten en overplanten van uw gewas en plaats ze in een kas voor de tuin of balkon.  

De grootte van een kweekpot

Bij het kopen van een kweekpot dient u te letten op de afmetingen van de pot. De ideale omvang is afhankelijk van de grootte van de jonge plant. Koopt u een te kleine kweekpot dan heeft het plantje niet genoeg ruimte om te groeien. Maar koop ook niet een te grote pot, want dan kan het water zich ophopen. De wortels van het plantje kunnen hier dan niet bi en té vochtig aarde kan tevens zorgen voor wortelrot.

Plant containers

De containers zijn ideaal voor het overplanten van de jonge plantjes. De planten krijgen hiermee genoeg ruimte om verder te kunnen groeien. Onze plant containers zijn verkrijgbaar in diverse vormen en formaten. Zowel rechthoekige als ronde containers. Wij hebben containers met een inhoud van 1 liter tot aan containers met een inhoud van 90 liter. Gemaakt van zwart polyethyleenf en beschikken over een perfecte afwaterbodem. 

Potten en containers kopen

Kweekt u graag uw eigen groente, fruit of kruiden? Koop dan uw kweekpotten en containers gemakkelijk bij ons online. Met de juiste benodigdheden wordt het kweken van een eigen gewas steeds leuker. Met onze potten en containers kunnen uw plantjes in de juiste omstandigheden groeien en biedt u ze de juiste bescherming. Bestel eenvoudig online en wij bezorgen uw favoriete tuinartikelen op het gewenste afleveradres in Nederland.